Kom og hep på de over 1000 deltagere, når regionsrådsformand Carl Holst skyder Fertin-stafetten i gang

 

Torsdag den 22. august afvikles Fertin-stafetten igen. Stafetløbet er i år flyttet til nye omgivelser i Nørreskoven og på Vejle Atletik Stadion, hvor der er start, skiftezone og mål. Hvert stafethold består af fem deltagere, der hver løber 4 km på en rute gennem Nørreskoven, som slutter inde på Vejle Atletik Stadion, hvor depechen gives videre til den næste løber på holdet.

 

Løbet skydes i gang kl. 18 af Regionsrådsformand for Region Syddanmark, Carl Holst, der selv er aktiv løber og deltager i mange sportsaktiviteter som fx løb, cykling og gymnastik.

 

Vejret tegner til at blive godt. Se vejrudsigten fra DMI her.

 

Vejle IF, der arrangerer Fertin-stafetten, glæder sig over stor opbakning til stafetløbet fra både Vejle Kommune og Region Syddanmark. De har grebet depechen i år og stiller med mange hold sammen med hold fra bl.a. firmaer, politiske partier og løbeklubber. Også løbets hovedsponsor, Fertin Pharma, kommer med mange hold til løbet.

 

Som noget nyt i år bliver tidtagningen elektronisk med tidtagningschip i depechen, så hver løber på holdet får en tid og holdet får naturligvis en samlet sluttid.

 

Nogle foretrækker at gå i stedet for at løbe, så de danner et hold med fem deltagere og går samlet en dejlig tur på 5 km i Nørreskoven.

 

Løbsleder Niels Præstiin fra Vejle IF ser frem til løbet, som har deltagerrekord i år med ca. 1000 deltagere fordelt på over 200 hold. Løbet bliver også krydret med børnestafet og 4x100 m opvisningsstafet på stadion.

 

Så der bliver masser at se på og mange at heppe på, når deltagerne griber depechen, og holdene dyster om at få de bedste sluttider.

 

Fertin-stafetten danner således rammen om en hyggelig aften med en masse friske løbedyster og godt samvær. Efter løbet udleveres der madkurve til holdene, og så er det tid til afslapning, hygge og socialt samvær på Vejle Atletik Stadion. Tilskuerne kan også købe sig en øl eller sodavand, mens de følger slagets gang.

 

Se deltagerlisten her - Se deltagerinformation om løbet her

 

Læs mere om Fertin-stafetten 2013 

Læs flere nyheder

TAK TIL VORES SPONSORER