Vejle Ådal Halvmaraton - Deltagerinformation

Dato og tidspunkt: Søndag den 29. oktober 2017 kl. 14.00

 

Start og mål:  DGI-huset på Vestre Engvej, Vejle, Indgang Vest

 • ½ maraton:  kl. 14.00
 • 10 km:  kl. 14.15
 • 5 km:  kl. 14.25

Tilmelding: Online til og med den 26. oktober. Ved onlinetilmelding tillægges et adm. gebyr på 15,00 kr.
Det er også muligt at tilmelde sig (uden adm. gebyr) hos SPORT 24, Torvegade i Vejle til og med den 22. oktober.

 

Startgebyr:
Til og med 15. oktober: 

 • ½ maraton: 175,00 kr.
 • 10 km: 100,00 kr.
 • 5 km: 80,00 kr.
 • Børn født 2003 el. senere, 5 km og 10 km:  60,00 kr.

Fra den 16. oktober og til og med den 29. oktober koster det 25 kr. ekstra for alle uanset distance, alder og tilmeldingsform, og priserne ser sådan ud:

 • ½ maraton: 200,00 kr.
 • 10 km: 125,00 kr.
 • 5 km: 105,00 kr.
 • Børn født 2003 el. senere, 5 km og 10 km: 85,00 kr.

 

Bemærk: Deltagere under 16 år må ikke løbe ½-maraton. 

 

Holdtilmelding: Hold større end 10 løbere kan få et regneark til indtastning af deltagere eller få tildelt sin egen tilmeldingskode. Ingen adm. gebyr. Kontakt klubsekretæren på e-mail for at få kode/regneark. Holdtilmeldingerne på regneark skal returneres senest søndag den 22. oktober (derefter modtages ingen holdtilmeldinger via regneark). Tilmeldingskode gælder til og med den 26. oktober.

 

Bordreservation: Hold med mere end 10 deltagere kan reservere bord og stole i til fælles samling og hygge ved løbet. Det koster 100 kr. at reservere bord og stole til holdet.  Reservér bord (senest den 20. oktober) HER.  

 

Parkering: Se kort over parkeringsmuligheder

 

Startnumre: Udlevering af startnumre sker fra kl. 11.30, så kom i god tid for at undgå kø. Udlevering sker  i hal 5 i DGI-huset ved indgang Vest, hvor starten også går fra. Udlevering af startnumre er delt op i forhold til distance, så du bedes henvende dig ved et af de borde, som har startnumre til din distance. For at få udleveret startnummeret skal du oplyse dit startnummer. Det kan du finde på deltagerlisten her, når løbsdagen nærmer sig, eller på tavlen med alle deltagernavne, som står i hallen.

Bemærk: Hvis du er tilmeldt gennem et firma-/klubhold, som på forhånd (senest 22. oktober) har aftalt at hente startnumre samlet, skal du have udleveret dit startnummer hos jeres hold/kontaktperson.

 

Udlevering af startnumre til firma-/klubhold: Sker ved eftertilmeldingsbordet i hal 5 i DGI-huset. Oplys firmanavn, så får du som kontaktperson alle holdets startnumre udleveret samlet på én gang. Bemærk: Forbeholdt grupper, som allerede har meldt ind til os (senest 22. oktober), at de vil afhente på denne måde.

 

Eftertilmelding: Fra kl. 11.30-13.00. HUSK kontanter. Vi tager imod MobilePay

 

Rettelser: Har du brug for at ændre navn og/eller distance etc. på løbsdagen, bedes du henvende dig ved Rettelser i hal 5. Evt. rettelser 25,00 kr. 

 

Værdiopbevaring:  Hal 5 i DGI-Huset, Indgang vest 

 

Information: DGI-Huset, Indgang vest. 


Tidtagning: Varetages af Sportstiming. Engangschippen sidder i dit startnummer. Det er derfor vigtigt, at du ikke folder det, så du ødelægger chippen. En ødelagt chip betyder ingen tid, så pas på jeres startnummer.


Forplejning:  Vand og væske på ruten efter gældende regler (5,10 og 16 km). 
I mål: Frugt, müslibar og kage. Kage finder du indenfor i hal 5. 

 
Resultat på touch-skærm: Når du er kommet i mål kan du inde i hal 5, hvor du fik udleveret dit startnummer, finde en af 4 touch-skærme. Her kan du slå din sluttid op og se dit resultat med det samme.  
 

Præmieoverrækkelse: Tidspunkt kommer senere. Der vil være præmier til 1., 2. og 3. pladsen på alle distancer for herrer og damer. Der vil også være præmie til de 3 hurtigste børn (piger og drenge) på 5 og 10 km. Der er desuden lodtrækningspræmier og spurtpræmier.  

 

Kiosk: I kiosken sælges bl.a. boller, drikkevarer og slik. HUSK kontanter. Vi tager også imod MobilePay.

 

Omklædning og bad: DGI-Huset Vejle, Willy Sørensens Plads 5. 

 

Diplom: Kan du udskrive sådan:

 1. Find dit resultat i resultatlisten.
 2. Klik på dit navn.
 3. Klik på "Vis diplom".


Oplysninger: E-mail

TAK TIL VORES SPONSORER