3 gode grunde til at holde ferie i Danmark

Har du ikke fundet ud af, hvor sommerferien skal gå til i år, kan du jo med fordel vælge at lade den til et sted i Danmark.

Find fodstropper til flyverdragt her.

Undgå at bruge co2 på transport

For det første er det jo mere miljøvenligt og co2 venligt, hvis du vælger at holde din ferie i Danmark. På den måde skal du ikke gøre brug af et fly for at komme frem, og du skal heller ikke køre tværs over Europa i din benzinbil. Så hvis du gerne vil holde en mere co2 venlig ferie, er der ingen tvivl om, at det kan være en god idé at lade den gå til et sted i Danmark i denne omgang. Så bruger du ikke nær så meget co2 på at rejse.

Mere sikkert i en usikker tid

Så kan det også være mere sikkert i en usikker tid at vælge en ferie i Danmark. Der er jo stadig risiko for, at der kan komme en ny variant af corona, der kan få store konsekvenser for din internationale ferie, og så er det altså noget nemmere at holde din ferie i Danmark, da landet skal lukkes helt ned igen, hvis din ferie skal gå i vasken. Der er ikke meget ved at blive testet positiv i lufthavnen og så blive nægtet adgang til flyet, eller at du skal bruge en hel uge på at sidde på dit hotelværelse i det land, du er rejst til.

Masser af skønne steder at holde ferie

Sidst, men ikke mindst, er der jo masser af gode steder at holde ferie i Danmark. Næsten uanset hvor i landet du befinder dig, er der gode chancer for, at du kan finde et område eller et hotel, som du vil nyde at holde ferie i. Så det er bare med at gå på opdagelse i de mange gode muligheder, der er for at holde ferie her i landet. Det behøver ikke at være svært eller at tage lang tid at finde et rigtig lækkert sted til din kommende ferie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *