Løbere er også interesserede i disse ting

Det kan godt være, at løbere interesserer sig for ting, der har med løb af gøre, men det er selvfølgelig ikke det eneste. De kan som mange andre mennesker også godt lide at tjene penge på investeringer. Dette har mange gjort ved at købe kryptovalutaer i år eller aktier selvfølgelig. Man skal dog være opmærksom på, at hvis man har købt bitcoins eller ether et sted og opbevarer dem på en wallet på mobilen, så er man ekstra meget udsat over for angreb fra tredjeparter.

Løber du derfor meget, så kan det være en god idé at købe en hardware wallet, som er en af de bedste wallets til bitcoin. Du kan finde en liste over dem her: https://mycrypto.dk/bitcoin-wallet/. Dette giver dig mere ro i maven, når du skal løbe, og så kan du fokusere på det, der er vigtigt for dig. Du kommer til at vide, at dine coins er relativt sikre i stedet for at ligge på en mobil eller på en mærkelig hjemmeside. Der er jo efterhånden tale om en del penge.

Når din krypto forhåbentlig stiger, så kan du vælge at overføre pengene tilbage fra din wallet til en børs, sælge dem og så købe løbetøj, løbesko eller noget helt tredje, der kan hjælpe dig med at performe bedre, når du skal løbe. På nuværende tidspunkt findes der ikke nogen krypto-løb, men det kunne da godt tænkes, da der findes DHL løb og meget andet. Er du selv interesseret i at stable noget på benene, så er det en oplagt mulighed for at lægge dine to hobbies sammen. Find eventuelt andre krypto-løbere, som du kan planlægge det med. Vi tænker, at der kommer til at være stor opbakning om det i Danmark – nogle krypto-folk kommer nok også, selv om de aldrig har løbet i deres liv for at bakke op om idéen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *