Træn ved at ordne praktiske opgaver i hjemmet

Nogle gange kan det være svært at få tid til træningen i hverdagen. Derfor kan det være en optimal løsning at slå træning og praktiske opgaver sammen. En praktisk opgave kunne være at skifte taget. Det skal gøres engang imellem, men er alligevel en forholdsvis sur pligt, som kræver både tid og kræfter. Derfor kan du lige så godt udnytte den sure pligt ved at tilføje træningen til opgaven.

Skift til eternitplader

Inden du kan påbegynde træningen og skiftning af taget, skal du beslutte hvilket tag, som der skal lægges. En af de plader, som du kan købe, er eternitplader til dit tag. En af fordelene ved eternitplader er, at eternit er vedligeholdelsesfrit og holder længere trods alt slags vejr, som det bliver udsat for. Lige så holdbart det er udvendig, ligeså optimalt er det indvendigt. Eternitplader kan nemlig modstå fugt og svamp, hvilket medvirker til et godt indeklima.

Træn imens du skifter til eternittag

Når du skal skifte taget, kan du lige så godt inkorporere træningen i pligten. Det kan du gøre ved at tage en armbøjning mellem eternitpladerne, som du lægger. Du kan også løbe en tur rundt om huset ved hver 10. eternitplade. Måske skal du træne med flere venner, som så samtidig kan hjælpe med at skifte taget. På den måde kan du få hjælp til at skifte taget til eternitplader, men samtidig kan I træne sammen. Det er kun fantasien som sætter grænser, når du skal træne og skifte tag på samme tid. Det handler blot om at være kreativ. Udover at det er en smart måde at træne på, så gør det også skiftning af taget til en meget sjovere proces. Før du ved af det, er taget skiftet til eternitplader og dagens træning fuldført.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *