3 bøger du virkelig bør læse

Måske holder du sommerferie netop lige nu, eller måske skal du snart holde sommerferie. Sommeren er over os i Danmark, og for rigtig mange danskere er det tid til afslapning og hyggelige stunder. Hvad enten du skal på ferie eller være hjemme, så bliver din sommerferie i hvert fald aldrig kedelig med en god bog. Men synes du alligevel er det er kedeligt at læse bøger, kunne du måske prøve at tage et kig på online casinoer.

Med Mofibo får du ubegrænset adgang til over tusindvis af lyd og e-bøger. Så hvis du er mest til at, hører en god bog imens du måske får ordnet nogle ting i hjemmet, eller hvis du syntes at, det kunne være enormt hyggeligt at ligge i haven og lytte til en god bog, så er denne her guide til dig. Vi giver dig nemlig vores bud på tre af de bedste bøger du finder hos Mofibo.

Papmaché-reglen: Denne bog er skrevet af Hella Joof. Hella fortæller i bogen hendes fortolkning af hvordan livet er, og hvilke regler der gælder i livets spil. Samtidig fortæller Hella om hvordan hun er glad og lykkelig i hendes hverdag, og giver dig råd til et glad og lykkeligt liv.

I bogen kommer du også igennem næste kærlighed, og hvordan vi lærer at elske hinanden. Bogen er enorm god fordi den får dig til at, tænke over de små ting i livet, og bogen er en øjenåbner på rigtig mange områder. Bogen bliver oplæst af forfatteren selv, så der er god mulighed for at læne sig tilbage, og nyde 3 timer i selskab med Hella Joof.

Harry Potter: Okay, vi behøver vist ikke at fortælle så meget om hvem Harry Potter er. De fleste af os har efterhånden set en film eller to i Harry Potter serien. Bøgerne tager dig med til det magiske univers på Hogwarts, som er skrevet af forfatter J.K. Rowling.

Bøgerne er noget helt andet end filmene. Bøgerne er meget mere intense, samt er de meget mere detaljeorienteret. Du bør virkelig gøre dig selv den tjeneste af lytte til Harry Potter bøgerne, for de skuffer ikke! Bøgerne har fantastiske anbefalinger både fra Mofibo bruger, men bestemt også fra eksperter. Du finder hele serien af Harry Potter bøgerne som du kan lytte til på Mofibo.

Jæger – i krig med eliten: Thomas Rathsack er en af Danmarks højeste elitesoldater, som har udvist heltemod ansigt til ansigt med fjender. I denne bog kommer du med på en fantastisk rejse om hvordan det er at, være en del af jægerkorpset og om hvordan, det er at være i skudlinjen. En bog som tager dig helt tæt på en række hemmelige missioner i Afghanistan.

Normalvis er jægerkorpset et lukket område, og ikke noget man altid kan hører om offentlig. Det er dét som gør denne her bog helt speciel, da Thomas Rathsack fortæller om hans år i jægerkorpset, og hans tid der har bragt ham i nærkontakt med store internationale konflikter. Det er 8 timer og 45 minutters enormspændene oplæsning!