3 steder hvor hygiejnen skal være i top

Rengøring i hjemmet 

Der skal være rent i hjemmet, da vi spenderer en stor del af vores liv i vores hjem. Derfor skal det være rent og ryddeligt, så man kan holde ud at være i hjemmet. Det kræver også at der er rent, og at der gøres rent jævnligt, for at der også er et sundt indeklima. Det gøres ved at man hører rent minimum én gang om ugen, og lufter ud min. 5 minutter dagligt. Hvis ikke man selv har overskud eller tid til at gøre rent i sit hjem, så kan man betale sig fra det, så man får hjælp udefra. 

Rengøring på kontoret

Vi bruger også rigtig mange tid på vores arbejdsplads. Arbejder du på kontor, spenderer vi ofte 8 timers dagligt i samme rum, og det kræver, at indeklimaet er orden. Hvis ikke der allerede er ugentlig rengøring på kontoret, kan det gøres på denne side: https://bedrerengoering.dk/kontorrengoering-koebenhavn/ 

Hvis indeklimaet ikke er i orden, vil ens arbejds-morale dale, man vil få hovedpine, og dermed ikke yde det bedste man kan. Sørg for at der er udluftning, så meget som muligt, især hvis i er mange mennesker på kontoret, som kan dele om luften. 

Rengøring på det offentlige

Du tager måske toget på arbejde, eller måske bussen, det kræver, også at der er rart at være. Hvis der er beskidt og ulækkert i toget, så har man ikke lyst til at sætte sig. Derfor er der naturligvis også ansat folk til at gøre rent på offentlige steder. Det gælder det offentlige transport, men lige så vel også på restauranter, museums med flere. Der er mange undersøgelser der påviser, at vi mennesker lægger en stor vægt på høj hygiejne. Hvilket vi har fået meget fokus på, efter corona har invaderet i hele verdenen.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *