3 tips til at komme i gang med løbetræningen

Har du en ambition om at komme i gang med at løbetræne og dermed komme i bedre form, men er du ikke helt kommet i gang med det endnu, og mangler du lige det sidste skub ud over kanten for at tage dig sammen til det, kan det være, at vi kan være med til at give dig det skub her.

Her kommer vi nemlig med tre tips til, hvordan du kommer i gang med løbetræningen, også selvom du aldrig har prøvet at løbe før.

Find persienner på mål her hvis du mangler nye persienner til din bolig.

Start med et lille mål

For det første kan det være en god idé at starte med at sætte dig et lille mål. Der er mange, der starter med at have et mål om at løbe et marathon, og efter to løbeture kan de godt se, at der godt nok er langt til de 42 km, og så ender de med at give op.

Så er det bedre at have et mål om at løbe to kilometer, at kunne løbe en kilometer uden at holde pause, eller måske at kunne løbe en kilometer på under 10 minutter. Disse mindre mål er nemmere at opnå i starten og kan dermed lettere holde dig ved ilden.

Træn ikke for hårdt

Så er det også vigtigt, at du ikke træner for hårdt i starten. Der er mange, for hvem det bare ikke kan gå hurtigt nok med at komme i god form, og så ender de med at træne alt for hårdt og løbe alt for hurtigt, end hvad de er i stand til med deres nuværende form.

Det ender tit med skader, og når du først får en skade, har du virkelig ingen motivation tilbage. Så er du slået tilbage til start.

Køb billige foldegardiner her.

Løb der hvor det passer dig bedst

Sidst, men ikke mindst, er det også en god idé at komme i gang med at løbe der, hvor det passer dig bedst. Det kan være, at du helst vil løbe i skoven, på landevejen eller måske bare helst inde på et løbebånd, hvor du ikke bliver våd af regn og slud.

Uanset hvor du holder mest af at løbe, er det bedst at holde dig til det. Det er dig selv, der bestemmer de bedste og mest optimale rammer for at løbe, og så er der ingen grund til at løbe på steder eller tidspunkter, du ikke bryder dig om at løbe på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *