8 tips til at gøre din vinduespudsning bedre og sjovere

Rengøring af vinduer er en nødvendig opgave for mange husejere. Det er ikke så nemt, som det kan virke, og der er mange tricks, som du kan bruge for at gøre processen lettere. 

Hvordan pudser man vinduer? Det første, du skal vide, er, hvilke værktøjer du skal bruge. Du skal bruge en spand med varmt vand, opvaskemiddel eller vinduesrens, aviser, eddike (eller et andet miljøvenligt rengøringsmiddel), papirhåndklæder eller klude og endelig, en skraber. Nu, hvor du har fået listen over forsyninger, vil vi nævne, hvor ofte man bør pudse sine vinduer, og hvad man kan gøre, hvis man ikke har tid eller mulighed for at gøre det selv!

8 tips til rengøring af dine vinduer:

  1. Drop at købe de forskellige vinduesspray med alle mulige, mærkelige kemikalier i. Det eneste du behøver er vand fra din vandhane og opvaskemiddel, som du alligevel har stående ved vasken.
  2. Hvis vinduerne ikke bliver rene efter første forsøg, så kan du gentage processen én gang mere, eller du kan prøve at tilføje noget eddike i vandblandingen.
  3. Ofre lidt penge på din skraber. Der er nemlig stor forskel på en skraber til 10 kroner, og til en mere professionel, som ikke engang koster særlig meget. En god skraber, er nøglen til en god vinduespudsning!
  4. Kluden, du skal bruge til at tørre kanter af med, bør være af noget stof, som ikke afgiver fnuller!
  5. Hvis ikke du selv har fysikken til at pudse dine vinduer, så kan du hyre en lokal vinduespudser til at hjælpe dig.
  6. Kig på Youtube, for at lære den rette teknik til at bruge skraberen korrekt!
  7. Puds dine vinduer hver 2. måned, for at gøre det lettere for dig selv. Går der mere end 2. måneder, kan du risikere, at de ikke bliver rene første gang.
  8. Tag noget musik i ørene når du pudser, og nyd din gratis træning, når du pudser. Gratis + rene ruder = win win!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *