De sidste gaver kan være de sværeste

Mangler du stadig at købe et par gaver til dem der ikke har nogle ønsker ?

Hvis du skal købe gaver til ham eller hende der intet ønsker sig, så er gode råd dyre. Det kan være utrolig svært når folk ikke kommer med ønsker overhovedet. Når det er sagt, så er det dog omvendt ikke helt så vanskeligt at finde på noget. 

Mænd er nok de værste til at komme med ønsker. Med mindre vi snakker om ny båd, motorcykel, fælge til bilen eller et kæmpe tv. Det er dog ikke helt håbløst selvom de ikke kommer ønsker. Lige præcis mænd har nemlig altid en hobby eller interesse du kan misbruge lidt her. 

Uanset om det havearbejde, sport eller samle frimærker han går op i, så kan du finde noget spændende udstyr eller tilbehør. Mænd har det med at sige “du må aldrig gå ned på udstyr”. Så køber du noget de allerede har, så bliver de stadig glade. 

En god flaske af deres favorit spiritus er iøvrigt også en ret god gave at give. 

Kvinder er bedre til at komme med ønsker!

Når det kommer til kvinder, så er de langt bedre til at komme med en ønskeseddel. Det gør jagten på de ønskede gaver langt nemmere. De kan dog også godt lide hvis de får noget de slet ikke havde tænkt på. Det gælder blot om at ramme noget de kan lide. 

Kvinder elsker selvforkælelse, så hvis du køber gavekort til hudpleje, spa, café besøg eller måske en tur i biffen. Så er du nok ret sikret hvad succes angår. Den slags plejer at være et hit hos de fleste. 

Du kan kan også gå lidt til den frække side. Hvis du gerne vil se hende i frækt lingeri eller måske have lidt sexlegetøj med i jeres sexliv, så kan mange kvinder faktisk godt lide den slags gaver. Det man lige skal huske er at den pakkes op når i er alene.