Den uofficielle guide til Air Jordan 1

Den første Air Jordan-sneaker blev udgivet i 1985, kun et år efter at Michael Jordan kom med i NBA. Siden da er den blevet en fast bestanddel i alle sneakerhovedernes garderobe. Air Jordan 1 er en af de mest populære sneakers. De er så populære, at de endda har inspireret en spin-off. Air Jordan 2, 3 og 4 har alle fået deres egne spin-off-versioner på samme måde. Air Jordan 6 fik ikke en spin-off, men den fik en Air Jordan 5. Disse spin-offs kaldes “OG’s”, og denne artikel vil liste alle de forskellige OG’s af Air Jordan 1 op.

Jordan 1 OG

‘s Air Jordan 1 OG’s er langt en af de mest populære Jordan-sneakers. Der findes et par forskellige OG-farvevarianter, og de er blevet retro- og genudgivet mange gange. De colorways, der kan findes i Air Jordan 1 OG’s, er: -White/ Black -Sort/ Rød -Cement Grey/ White -All Black -Fire Red -Sort tå -Satin (hvid) -Militærblå (OG) -Court Purple (OG)

Jordan 2 OG

Air Jordan 2 er en afledt model af Air Jordan 1. Den blev også designet af Tinker Hatfield og udgivet i 1989. Skoens design skulle være en hyldest til MJ’s arv, og den har et renere design.

Jordan 3 OG

Air Jordan 3 OG er en sneaker, der blev udgivet den 3. september 2011. Det er den nyeste OG af Air Jordan 1, og den er blevet en af de mest populære sko i den seneste tid. Skoen har en sort og rød colorway med en hvid sål. Det var første gang en Air Jordan 1 nogensinde var blevet lavet i denne farvemåde.

Jordan 4 OG

Air Jordan 4 er en sko, der havde sin debut i 1994. Den er kendt for at være en af de mest ikoniske sko på markedet. Selvom den har en masse popularitet, har den ikke nogen OG’er. Air Jordan 5 OG var den første sko til at få en OG, og den blev udgivet i 1995.

Sidste ord

på Air Jordan 1 OG’s Air Jordan 1 har set mange spin-offs siden udgivelsen i 1985. Der findes nu så mange forskellige OG’er, at det kan være svært at holde styr på dem alle. Denne artikel vil liste alle de forskellige OG’s af Air Jordan 1, med detaljer om hvordan du kan identificere hvilken OG du har. Så uden videre er her din guide til Air Jordan 1 OG’erne. Der er fem forskellige typer OG’s til denne sko: 1) Den hvide/cement 2) Sort/Royal Blue 3) The Black/Varsity Red 4) Low Top hvid og sort 5) Den lave top Royal Blue og Varsity Red.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *