Der er mange fordele ved fliserensning

Du tænker måske ikke så meget over dine havefliser, men det kan det faktisk godt betale sig at gøre.

For det ene, så bliver dine fliser så smukke som nye igen, og for det andet så kan en fliserens på den længere bane spare dig for en udskiftning af fliserne.

Hvorfor skal fliserne renses?

Det åbenlyse svar på det spørgsmål er selvfølgelig, at fliserne bliver virkelig flotte efter en rensning. Fliserne opholder sig jo udenfor i alt slag vejr. Det tærer på skønheden.

Ud over skidt og snavs så bliver fliserne også angrebet af for eksempel mos, alger og flisepest. Disse vækster er jo egentlig ret kønne, men de kan desværre også gøre skade på fliserne. Derfor skal de renses af.

Hvordan bliver fliserne renset?

Først bliver fliserne spulet kraftigt med højtryk. Efter denne spuling vil du meget tydeligt kunne se forskel på de rensede og de endnu ikke rensede fliser. Der er en helt utrolig forskel på dem.

Med det særlige fliserensemiddel kommer rensningen helt i bund. Det er vigtigt at gøre det effektivt, så mikroorganismerne ikke får mulighed for at slå rødder igen.

Fliserne bør også have noget efterbehandling, der gør, at rensning og behandling kommer til at holde rigtig længe.

Hyr en lokal fliserenser

Lad gerne en professionel fliserenser klare denne krævende opgave for dig. Han har helt styr på, hvordan denne fliserens skal klares, og han kender det lokale vejrlig i dit område.

Det er altid en fordel at bruge lokale til opgaver som disse, da de lever af lokalområdet og derfor er til at stole på. Bor du f.eks i Næstved så lad fliserensere fra Næstved komme på besøg i din have og give dig et rigtig godt tilbud på en fliserensning.

De rykker ud med alt det rette udstyr og tager sig af både rensning og efterbehandling på den mest effektive og skånsomme måde.

Hvilke skader kan væksterne gøre?

Du kan selvfølgelig sagtens lade fliserne være og lade dem få den patina, som er naturlig. Så skal du bare regne med, at de på et tidspunkt skal skiftes ud.

Det er nemlig sådan, at fliserne kan tage skade af at have disse planter og mikroorganismer til at slå sig ned på fliserne.

Fliser har ikke godt af at stå under vand mere eller minde konstant. Derfor bør væksterne fjernes, for de er ret gode til at holde på fugten, som jo netop kan skade fliserne.

Fliser, der udsættes for næsten permanent fugt, vil erodere og på sigt smuldre helt. Sker det, vil fliserne stille og roligt gå i opløsning, og så er de der ikke længere.

Så skal fliserne selvfølgelig skiftes ud. Det vil jo altid være både nemmere og billigere at holde fliserne algefri end at få dem skiftet ud. Det er ren logik.

Lav en aftale med din lokale fliserenser

Algespecialisten i Næstved rykker som sagt gerne ud og giver dig et godt tilbud. Det kan eventuelt være et tilbud, der indbefatter en abonnementsordning, så kører det bare af sig selv, og du behøver ikke at tænke på andet, end at dine fliser bliver renset, når det er tid for det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *