Få optimal restitution med optima sport recovery boots

Efter træning, hvor musklerne i dine ben har været aktive over længere tid, er der efterfølgende behov for restituering. I bund og grund betyder restitution genopbyggelse og er et begreb, der dækker over de processer, der opstår som følge af aktivitet i muskulaturen. Efter muskelbrug er det nødvendigt for dine muskler at restituere for at kunne udlede ekstra affaldsstoffer, der er opbygget som følge af muskelaktiviteten. Efter endt restituering vil dine muskler igen være klar til fuld aktivitet og endda i en endnu stærkere udgave end tidligere. Uanset om du har været aktiv i forbindelse med arbejde eller sport, så kan dine ben have gavn af lidt ekstra hjælp til at komme sig hurtigst muligt og bedst muligt, så de straks igen er klar til brug.

Du kan få optimal restitution med Optima Sport Recover Boots, der øger blodgennemstrømningen i dine muskler og dræner for eventuel væske. Optima Sport Recover Boots hjælper kroppens direkte arbejde i forbindelse med restitueringen og udledningen af affaldsstoffer, der er opstået som følge af muskelaktiviteten.

Derfor har din krop behov for restitution efter muskelaktiviteter

Din krop reagerer på de aktiviteter du udsætter den for. Uanset om der er tale om aktivitet i forbindelse med arbejde eller sport, hvor du mere eller mindre påtvunget eller frivilligt presser dine musklers styrke og udholdenhed, vil din krop kompensere for denne aktivitet. Kroppens processer opbygger langsomt mere styrke i musklerne efter endt arbejde, for at kunne forebygge eventuelle skader og optimere styrken, som bedst muligt kan modstå en lignende situation i fremtiden. Restitueringen foregår ved at kroppen sørger for gennemstrømningen af en større mængde blod gennem musklerne. Blodet bidrager med tilførslen af næringsstoffer og tilbageførslen af affaldsstoffer som eksempelvis mælkesyre.

Fordelene ved Optima Sport Recover Boots

Det er ikke altid at du har tid til at vente på, at din krop naturligt og med dens egen fart, opnår den rette restituering efter muskelaktivitet. Hvis det er tilfældet at træningen fortsætter inden den optimale restitution er opnået, vil det først og fremmest svække muskelstyrken og dens udholdenhed, men vil også skabe en større sandsynlighed for skader i forbindelse med aktiviteten. For en optimal restituering er der behov for en øget blodgennemstrømning til musklerne og en afledning af den væske der omgiver affaldsstofferne. Med Optima Sport Recover Boots øget blodgennemstrømningen kraftigt og stimulerer til afledning af væske og affaldsstoffer. Med Recover Boots foregår processen med restituering langt hurtigere end på normal vis, hvoraf du hurtigere igen er klar til muskelaktivitet.