Find den rigtige firmajulegave

Det er ikke nemt at finde den perfekte julegave til firmaets ansatte. Det er bestemt ikke et job for hvem som helst, og du kan helt sikkert regne med, at der nok skal være nogle af dine ansatte, der ikke er helt tilfredse. Læs med her og få et par tips til, hvordan du finder årets firmajulegave.

Hjælp det er snart december

Første råd, inden du kaster dig over årets julegave, er, at det ikke er en opgave, som skal løses i sidste øjeblik. Sæt opgaven med at finde årets firmajulegave i kalenderen og vær i god tid. Du skal helst være ude inden butikkerne begynder at pynte op til jul. Særligt hvis du har mange medarbejdere. Det er ikke nemt at skaffe 500 stk. af den samme julegave et par uger før jeres juleafslutning. Du kan jo med fordel alliere dig med en virksomhed, som er specialiseret i at finde julegaver til virksomheder, som for eksempel redofficescanofficeshop.dk

Den praktiske gave

Selv om du allierer dig med en virksomhed, som er specialiseret i at finde julegaven til dine medarbejdere, så har du stadig nogle spekulationer, du skal have gjort dig. Nemlig hvilken type gave dine medarbejdere skal have. Rigtig mange virksomheder vælger den sikre, praktiske gave. Mærkevaren som passer til alle og ikke støder nogen. For eksempel den klassiske uldplaid, stempelkaffekanden eller de lækre og lidt for dyre håndklæder. Det er gaver, der passer alle, og ingen bliver kede af det eller sådan rigtig glade for dem. Nogle virksomheder vælger endda at sætte deres helt eget præg på gaven i form af et logo.

Den personlige gave

Det er svært at give personlige gaver i en virksomhed. Du kan som chef naturligvis ikke kende alle dine ansatte lige godt. Det er heller ikke særligt hensigtsmæssigt at skulle bruge tid på at indkøbe 200 forskellige julegaver. Det betyder dog ikke, at du ikke kan tilføje et personligt touch til årets julegave. Måske har I haft en særlig fælles oplevelse i løbet af året, som kan have indflydelse på julegaven? Måske har I arbejdet hårdt på at få en ny kunde, som tilfældigvis sælger et særligt produkt, som du kan give i julegave? Eller måske var det året, hvor særligt mange af jer deltog i en fælles motionsevent? Så kunne firmajulegaven jo være nyt motionsudstyr til alle.

De klassiske faldgruber

Der er dog nogle klassiske faldgruber, du bør undgå i jagten på årets firmajulegave. Giv nu alle dine ansatte det samme. Lad være med at give kvinderne én type gave og mændene en anden. Det falder aldrig i god jord. Du må heller ikke bliv ikke sur, hvis du ser dine gaver sat til salg på nettet dagen efter, at de er blevet givet. Den virkelig klassiske brøler er at give de ansætte en logogave, hvor logoet er placeret stort og klodset på picnickurven eller på den kaffekande, du har valgt at give. Placer altid dit logo diskret, så den glade modtager også kan bruge din gave, når vedkommende ikke længere arbejder hos dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *