Frugt til din virksomhed med snacks, nødder, frugt og grønt

Er du på udkig efter sunde snacks til din virksomhed? Så er du kommet til det rette sted. I denne artikel guider vi dig igennem nogle af de bedste frugt- og grøntsagssnacks, som du kan servere for dine medarbejdere. Vi starter med at give et bud på fem forskellige slags nødder, derefter følger ti forskellige grøntsager og sidst men ikke mindst fem forskellige frugter. Årstidernes frugt med levering af økologiske frugtkasser er noget af det, I kan overveje på arbejdspladsen.

Fem forskellige nødder

1. Jordnødder

2. Hasselnødder

3. Mandler

4. Pecannødder

5. Cashewnødder

Ti forskellige grøntsager

1. Guleroder

2. Tomater

3. Agurker

4. Majroer

5. Spidskål

6. Broccoli

7. Blomkål

8. Gurkemeje

9. Ingefær

10. Chilipeber

Fem forskellige frugter

1. Æbler

2. Pærer

3. Bananer

4. Appelsiner

5. Kiwi’er

Vælg en frugtordning til jeres virksomhed

En frugtordning er fordelagtig for både medarbejderne og virksomheden. Medarbejderne får adgang til sunde snacks, og virksomheden kan sende et positivt signal om, at man går op i medarbejdernes velbefindende. I en travl hverdag kan det være svært at finde tid til at spise sundt, og her kan en frugtordning være med til at lette hverdagen for dine medarbejdere. Levering af frugt til virksomheder med økologisk frugtkasse er altså også smart, så ingen behøver at have ansvaret for at købe ind til det.

Frugtordninger er ofte fleksible, så I kan selv vælge, hvor mange dage om ugen eller måneden, I ønsker at have frugt på jeres arbejdsplads. Frugtordninger findes i mange størrelser og tilpasses jeres ordinære indkøb, så I ikke skal bekymre jer om at skulle købe ekstra frugt.

Derudover er der flere og flere virksomheder, der vælger at tilbyde deres medarbejdere et abonnement på frugt, så de altid har adgang til frisk frugt. Dette er en oplagt mulighed for jer, der gerne vil gøre en positiv indsats for medarbejdernes sundhed.

Hvorfor er det sundt at spise frugt?

Frugt er rig på vitaminer, mineraler og fibre, og derfor er det en sund snack for både store og små. Frugt kan med fordel spises mellem måltiderne, da det kan give en hurtig energi- og næringsboost. Derudover er frugt en sundere alternativ til de søde snacks, som mange har et stort behov for i løbet af dagen.

Hvilken frugt skal jeg vælge?

Det er selvfølgelig helt op til dig at vælge, hvilken frugt du vil have i dit abonnement. Du kan vælge din yndlingsfrugt eller prøve noget nyt. Vi anbefaler dog, at du vælger en forskellig frugt hver gang for at sikre dig, at du får et varieret indtag af vitaminer og mineraler. Nogle af de mest populære frugter blandt medarbejderne er æbler, bananer, pærer og grapefrugter. Men det er selvfølgelig helt op til dig at vælge, hvilken frugt du foretrækker.

Hvorfor er frugt så sundt?

Frugt er rig på fibre, vitaminer og mineraler, som er gode for din krop og dit helbred. Fibrene i frugten sætter sig fast i tarmene og hjælper med at forberede afføringen, så den bliver lettere at komme af med. Vitaminerne og mineralerne i frugten bidrager til at styrke dine knogler, tænder og blodkar, samtidig med at de beskytter din krop mod udefrakommende bakterier og vira. Der er altså ikke det, som frugt ikke er godt for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *