Har du sikret dig økonomisk?

Når det går godt i livet, tænker du sikkert ikke så meget over, hvad du vil gøre, hvis du mister dit job eller din bolig i utide. Mange af os glemmer, eller går måske ikke så meget op i, at sikre os økonomisk, så vi kan klare os igennem krisetider. Læs med her.

Til de akutte kriser

Du kan altid komme ud for, at der opstår akutte kriser. For eksempel en oversvømmet kælder eller et sprængt vandrør. Du kan også være i en situation, hvor du eller din partner står midlertidigt uden et job uden mulighed for at få for eksempel dagpenge eller kontanthjælp. Måske er I endda så uheldige, at I ikke kan blive boende og er tvunget til at finde et nyt sted at bo? Alt sammen er akutte situationer, som kan opstå uden varsel og kan kræve en økonomisk håndsrækning. I sådanne tilfælde kan det være godt at kende de forskellige muligheder der er for at låne penge ret hurtigt. For eksempel i form af billige kviklån eller andre online lån.

Den mere langsigtede løsning

I gode tider tænker de fleste ikke så meget over økonomiske kriser. Lønnen går ind på kontoen hver måned og banken trækker helt automatisk dine udgifter. Måske er dine faste månedlige udgifter til husleje, til mad og tøj, steget lige så stille over årene i takt med at du har fået mere i løn? Har du nogensinde tænkt på, hvad du vil gøre, hvis du en dag står uden den faste indkomst? Ved du overhovedet, om du og din familie er i stand til at leve på en dagpenge, hvis du mister dit job? Du kan sikre dig mod dette ved at tegne en Krifa lønsikring. På denne måde kan du sikre dig mod en total nedgang i din indtægt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *