Hold en fantastisk løbefest

Du har knoklet med dit løb i flere måneder. I blæst, regn eller høj sol har du flere gange om ugen snøret løbeskoene og begivet dig ud på din løberute. Måske har du løbet et par km hver gang, eller måske er du godt på vej til din første halvmaraton? Uanset hvad, så har du arbejdet hårdt for at blive en bedre løber, og det skal da fejres. Hvorfor ikke invitere alle vennerne over til en fantastisk grillfest?

Få gang i grillen

Fejr dig selv og dine løbevenner med en ordentlig grillfest. De fleste kan lide grillmad, og en havefest er altid et hit. Har du en kulgrill kan du jo tænde op og løbe en tur med gæsterne, mens kullene bliver klar. Med en gasgrill går det dog lidt hurtigere. For eksempel tager det kun ganske kort tid for en Weber q3000 gasgrill at blive klar til brug. Grill en steg, pølser og masser af grøntsager. Lav en god salat og server nogle lækre flutes til. Er der mange løbere til stede, kan du jo servere et rigtigt løbemåltid. Det kan være lyst kød som for eksempel kylling, der snildt kan steges på grillen. Server nudler og salat til, så alle får fyldt deres kulhydratdepoter op. Serverer du chips og dip efter maden, så skær også gulerødder, agurker og andre grøntsager i mundrette bidder og stil på bordet. Så er der lidt til enhver smag.   

Musik skal der til

Musik skal der til, når der skal holdes fest og alle gode fester skal have en god playliste. Forbered en god playliste i forvejen og sørg for, at der er masser af musik til hele aftenen. Stiller du højtalerne ud på terrassen eller i haven, bør du altid advare naboerne om, at du holder fest. Det bedste er at invitere dem over – så får du helt sikkert ingen klager over støjgener. Vær dog opmærksom på, at der er grænser for, hvor højt man må spille i det fri. Sørg for at have en god internetforbindelse, der ikke pludseligt går ned og ødelægger festen. Er din internetforbindelse ikke stabil, så se internetudbydere sammenligning og find en stabil internetforbindelse i god tid inden grillfesten.

Pynt op med lys og puder

Pynt op så man slet ikke er i tvivl om, at der er fest. Find julens lyskæder frem og hæng dem op på terrassen eller i træerne i haven. Der findes ikke noget mere magisk end at sidde i mørke, under lyskæder, spise god mad og snakke med alle vennerne. Gør det hele lidt hyggeligt med puder og tæpper i stedet for stole og borde. Sæt fyrfadslys i gamle syltetøjsglas. Hæng papirlanterne op i træerne og skab en fantastisk stemning. 

Fejr jeres sejre

Uanset om I lige har gennemført jeres første halvmaraton sammen eller langt om længe har klaret jeres løberute på under en halv time så husk at fejre jer selv. Der findes ingen større motivation end at give sig selv og vennerne et klap på skulderen for de små sejre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *