Hvad er en dygtig privat træner

En privat træner, er en træner der er personlig til dig. Det kan være i et fitness center, det kan være hjemme hos dig, det kan være i din sportsklub eller et helt andet sted. Personen kan hjælpe dig med din fysiske træning, måske din mentale træning, kan hjælpe dig med kosten eventuelt og generelt være der for at presse dig og sørge for du opnår fremgang. Der er mange forskellige fremgangsmetoder, og det der er vigtigt er at personen presser dig under, før og efter session med din private træner.

En dygtig privat træner er en der kan hjælpe dig med flere ting, og er god til at læse dig og presse dig. Det er vigtigt personen kan presse dig, men også sørge for du kan slappe af. Man skal passe på at stresse kroppen for meget, den skal også have ro og restution så den kan blive klar til de hårde træninger uanset hvad sport med udøver. Det behøver ikke altid at være fysiske sportsgrene der kræver pauser og ro, det gør mentale sportsgrene også. En dygrig træner forstår at læse dig, og finder frem til hvordan du skal trænes og presses.

Hvem er den bedste private træner i danmark

Det kommer virkelig an på hvad træneren skal bruges til, for der er stor forskel på om træneren er den bedste indenfor fodbold, håndbold, crossfit, fitness eller en anden sportsgren. Der er meget stor forskel på hvordan man træner i forskellige sportsgrene, og derfor er det en helt anden privat træner der er bedst afhængig af hvad du skal bruge personen til. Så undersøg nettet, dit netværk, hør tidligere top atleter hvem de har brugt osv. for det er svinger meget fra hvilken sportsgren det er, hvem der er bedst.

Hver privat træner har hvre sin fremgangsmetode, og nogle metoder virker bedre på dig end andre. Udover metoden, så handler det også om kemi, og til respekt og tillid til personen som skal hjælpe dig. Manger undervurder kemien, og det er vigtigt den er der, for ellers vil det være en udfordring for din fremgang som atlet eller person. Så jeg vil altid starte med en samtale hvis det skulle være mig, for så kan man altid forventingsafstemme og se om man har en god dialog. Er dialogen dårlig, tror du ikke på træneren så skal du ikke have ham eller hende. Føler du derimod kemien er god, og at du tænker han kan hjælpe dig, så skal du vælge personen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *