Hypnose Vægttab

Hypnose kan bruges til at behandle en lang række udfordringer som vi danskere oplever i vores dagligdag. Fra hjælp til rygestop, behandling af højdeskræk, eller hjælp med vægttab. Som en af de få behandlinger i landet der ikke benytter medicin, udstyr eller andet skadeligt, kan hypnose være en naturlig måde at få hjælp til få vægten under kontrol.

Hypnose Vejle – Vægttab for livet

Lige omkring halvdelen af voksne danskere er klassificeret som overvægtige ifølge den Nationale Sundhedsprofil fra 2017, og det kan desværre føre til en lang række helbredsproblemer som ellers kunne undgås eller udsættes.

 

For eksempel kan overvægt føre til hjertekarsygdomme, blodpropper, sukkersyge, åreforkalkning, ledgener, nedsat frugtbarhed og meget mere. Men også psykiske udfordringer som depression eller nedsat selvværd kan have en stor indflydelse på livskvaliteten.

 

Hård motion og en sund og fedtfattig kost kan gøre underværker når det gælder overvægt, men det kan være svært at holde programmet i flere måneder i træk, at motivere sig selv til at komme ned i træningscentret flere gange om ugen, eller bare at vælge cyklen frem for bilen når der skal handles ind i den lokale brugsen.

 

Hypnose til vægttab kan være lige præcis det som mange danskere står og har brug for. Disse behandlinger kan hjælpe med at give mere energi til at overkomme dagens udfordringer, og kan hjælpe med at få dig til at fokusere på de positive ting ved vægttabet, i stedet for sukkertrang og fornemmelsen af at gå glip af noget.

hypnoseterapi Vægttab Vejle

Samtidig er hypnose for vægttab også en naturlig og sund måde at foretage behandlinger på, og hvis man vælger en hypnotisør der er seriøs og professionel, og måske endda også er med i en ordning der foretager kvalitetstjek af hypnotisøren og behandlingerne, kan man nemt sætte sin lid til denne form for behandling, da hypnose er en gammel praksis der samtidig er bakket op om af mere end 12.000 uafhængige undersøgelser og studier på verdensplan.

 

Priserne på behandlinger varierer fra klinik til klinik, men ligger gerne på omkring 1.000 kroner per behandling, alt afhængigt af hvor i landet og hvor dygtig hypnotisøren er. En enkelt behandling kan tage alt fra 20 minutter til over en time, alt afhængigt af hvor indviklet problemet er, og hvilken type behandling der foretages.

5 tanker om “Hypnose Vægttab

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *