Kom videre i livet med hypnose

Hypnoterapiens historie 

 

Mennesker har været i trance i tusinder af år. I mange kulturer og religioner betragtes det som en form for meditation. Vores tidligste skriftlige beskrivelse af hypnose findes i skrifterne af Avicenna, en persisk læge, der skrev om “hypnose” i 1027. Moderne hypnose begyndte imidlertid i slutningen af ​​det 18. århundrede og blev populær af Franz Mesmer, en tysk læge. der er kendt som faderen til “moderne hypnose”. Faktisk var hypnose engang kendt som “The Enchanter”, fordi den blev opkaldt efter Mesmer. 

 

Mesmer mente, at hypnose var en form for mystisk magt overført fra hypnotisøren til den hypnotiserede, men hans teori blev afvist af kritikere om, at der ikke var noget element af magisk ingeniørkunst i hypnose. 

 

Hvordan bruges hypnose? 

 

Fader Faria, en luso-goansk katolsk munk, var en af ​​pionererne inden for det videnskabelige studie af hypnose, efter Franz Mesmers arbejde. I modsætning til Mesmer, der foreslog, at hypnose var medieret af “dyremagnetisme”, forstod Faria, at det kun virkede på forslag. 

 

Hypnoseterapi kom hurtigt ind i  moderne medicins verden. Brugen af ​​hypnose i det medicinske område er blevet populært af kirurger og læger som Elliotson og James Esdaile og forskere som James Braid, der har hjulpet med at afsløre teorien om biologisk fordel og hypnoses fysik. Braid begyndte  at høre rapporter om forskellige østlige meditationspraksis kort efter udgivelsen af ​​sin første publikation om hypnose, Neurypnology. Han diskuterer først nogle af disse østlige praksisser i en række artikler med titlen Magic, Enchantism, Hypnoticism, etc., Historically and Physiologically Considered. Han trak analogier mellem sin egen praksis med hypnose og forskellige former for hinduistisk yogameditation og andre ældgamle spirituelle praksisser, især dem, der involverede selvbegravelse, menneskelige ønsker og tilsyneladende  dvale. Braids interesse for disse praksisser stammede fra hans undersøgelse af Dabistān-i Mazāhib, “Religionsskolen”, en gammel persisk tekst, der beskriver en bred vifte af  religiøse ritualer, overbevisninger og praksisser Østlig religion. 

 

Hypnoterapi Kolding: 

 

For os er hypnose ikke en anerkendt behandlingsform, men i mange andre lande, herunder USA, bruges hypnose  til at lindre smerter og andre former for smerte andre hypnotiske behandlinger. Hypnose Kolding hos J-Hypnose, bruger mange af de metoder, der er beskrevet i denne artikkel. Hypnoterapi er yderst effektiv i forskellige behandlinger.  Kolding Hypnose åbner  klinik i byen, efterår/vinter 2022 og indtil egnede faciliteter og personale er fundet, vil der blive foretaget hjemmebesøg i Kolding uden ekstra beregning. Har du  spørgsmål til hypnoterapi, kan du kontakte J-HYPNOSE  på 30502503 eller læse mere på hypnoseterapi-kolding.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *