Ravjagt så behøver du ikke løbe

Ravlygter på stranden

Når mørket falder på og roen lægger sig over Danmark lister jeg stille og roligt af sted i min bil til stranden. Nogle undrer sig over hvad jeg laver der når solen er gået ned og alle de andre er gået hjem.

Det er nu ikke alle der er gået hjem for da jeg ankommer til parkeringspladsen holder der allerede 4 biler og jeg kan se der står et par stykker og roder i bagegerummet på den ene men jeg er slet ikke i tvivl om hvad de skal – de skal på ravjagt med ravlampe

Min dag med ravjagt og sport

Jeg løber dagligt hvilket jeg har gjort i flere år, ikke fordi jeg som sådan for at tabe mig men fordi jeg godt kan lide at bevæge kroppen men som alderen er gået hastigt frem løber jeg ikke længere så meget som før i tiden. Så da flere af mine venner slog sig på ravjagten hoppede jeg på samme vogn da man her får frisk luft og motion uden at løbe og det er noget der passer lidt bedre til mine efterhånden gamle ben.

Når jeg ikke går på ravjagt eller løber så passer jeg stadig det samme arbejde som jeg har haft i nu mere end 35år og jeg er glad for mit job hvor jeg dagligt får brugt benene en del da arbejdet består i at finde produkter til pakning så der kommer let 5-8km i benene dagligt så når jeg endelig er hjemme tager jeg altid en løbetur inden aftensmaden.

Med en 50 timers arbejdsuge har jeg altid nydt de timer hvor jeg går på stranden og leder efter rav da jeg syntes det er den helt perfekte måde at få ro i hovedet efter en lang dag langs reolerne.

Da Danmark lukkede ned, blev vores digitale virkelighed pludselig meget nærværende. Nu foregår meget af arbejdet hjemme bag skærmen men jeg var heldigvis blandt dem der blev i firmaet da der stadig skulle laves fysisk arbejde og ikke alt kunne gøres hjemmefra. Nogle har lovprist teknologien for at holde landet kørende, mens verden kæmpede for at finde en vaccine, der kan få os ud på den anden side og der er vi jo så småt ved at være og tak for det så det har været ekstra tiltrængt med mine næsten daglige ture ved havet.

Jeg finder rav om dagen men også om natten

Ja helt præcist finder jeg rav om morgenen inden jeg møder på arbejde eller hvis der stadig er lyst når jeg har fri efter jeg er færdig med at løbe men ellers har jeg mine weekender. Hvis jeg har været af sted på ravjagt om morgenen er jeg aldrig på ravjagt om aftenen da det bliver lidt for meget når jeg også løber.

4 tanker om “Ravjagt så behøver du ikke løbe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *