Sådan får man en uforglemmelig firmafest

På de fleste arbejdspladser plejer medarbejderne at blive samlet et par gange om året til firmafest. Det er mest almindeligt at holde noget sommerfest samt julefrokost med kollegaerne. Nogle virksomheder går op i at få rustet deres medarbejdere godt sammen, så der bliver arrangeret flere arrangementer i løbet af året. Det er meget forskelligt hvor meget der bliver gjort ud af firmafesterne. Typisk plejer der at være et overordnet tema, så man f.eks. til julefrokost er klædt ud i rødt tøj. Man lære som regel sine kollegaer endnu bedre at kende til firmafesterne, da man taler om alt andet end arbejde. Sæt kryds i kalenderen til den næste firmafest, så du er sikker på at kunne komme med.

Planlægningen:

Det er meget forskelligt hvordan det enkelte firma planlægger en firmafest. Nogen vil gerne stå for så lidt som muligt og får derfor andre til at planlægge den og sørger for lokaler, mad, udsmykning og lignende. Andre synes det er hyggeligt at have en indflydelse på planlægningen, og får et par enkelte kollegaer til at hjælpe med indkøb, finde festlokaler og lignende. Der er som regel et budget der skal overholdes når man planlægger en fest. Derfor kan det være en god ide at afholde festen på arbejdet, da man ikke skal betale for lokaleleje.

Musik til festen:

En firmafest er ikke en rigtig fest uden musik. Musik bidrager til en god stemning og kan få folk til at slippe sig løs på dansegulvet. Der er noget helt særligt ved live musik i forhold til et anlæg. Der er en musiker at kigge på, imens man kan være med til at bestemme en sang der skal spilles. En fest starter godt med noget hyggeligt baggrundsmusik under velkomsten samt under middagen. Senere på aftenen kan man sætte lidt mere skub i festen med nogle fede dansehit. Det er meget forskelligt hvad det koster at få en ud at spille en hel aften. Hos nogle musikere kan man være med til at bestemme hvilke sange der skal spilles. Det er altid rart at kunne have en indflydelse på det, da der gerne skal spilles nogle sange, som folk kan synge med på.

Musik giver en god stemning:

Det er en god ide at sammenligne flere musikere med hinanden, så du på denne måde sikrer dig at finde den helt rigtige. Prisen har som regel en stor betydning for valget, da man ikke behøves at bruge flere tusind kr. på en enkel aften. Ifølge statistikker kan man se at langt de fleste medarbejdere kræver live musik, da det giver en hel speciel stemning. Folk kommer typisk tættere på hinanden, fordi de kan slå sig løs og danse med hinanden. Musik til firmafest er en nødvendighed, da det skaber grundlag for en god og sjov fest.

1 tanke om “Sådan får man en uforglemmelig firmafest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *