Slap af med god samvittighed efter løbeturen 

Det bedste ved en løbetur er følelsen af god samvittighed. Når du har gjort noget godt for din krop, kan du slappe af og gøre noget godt for sjælen. Sæt dig i haven og nyd roen, eller lav noget lækker mad til dig selv og din familie. Balancen mellem motion og nydelse er med til at sikre et sundt og velbalanceret liv.

Ro og skønhed i haven

Haven er det bedste fristed. Her er ro og smukke omgivelser, og masser af plads til at nyde livet. Med ganske små greb kan din have indrettes til dine behov og dit temperament. Hvis du ikke nyder arbejdet med at luge i bedene, kan et bunddække være en god måde at undgå det. Et bunddække kan være simpel træflis, eller du kan vælge et plantedække, som også tilføjer farve til dit bed. Med en god storkenæb bunddække pris kan du få et smukt bunddække til dine bede og slippe for at luge ukrudt.

Slap af med god mad

Når der er styr på haven, og løbeturen er veloverstået, er der intet bedre end at nyde lidt god mad med familien. Om det er en let eftermiddagssnack med sprødstegt rugbrød og camembert ost, en god grillbøf eller en fin gourmetmiddag med lys på bordet, så giver maden os nydelse og en følelse af luksus. Og hvis du sørger for masser af grønt tilbehør, behøver det ikke at ødelægge din sunde livsstil.

Indret din have, så der også er plads til at sidde og spise. Med en parasol skabes let skygge på de varmeste dage, mens du kan nyde solen, når du har lyst. Der er ikke noget hyggeligere end at tage familiemiddagen med ud på terrassen på de lange lune sommeraftener, eller at invitere gæster på snacks og drinks i skyggen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *