Start din personlige coaching i dag!

Start din personlige coaching i dag!

Påbegynd din succes med personlig udvikling, som vil forandre dit liv til det bedre. Vi fokuserer i at gøre dig til den bedste udgave af dig selv for at opnå de drømme du ønsker at opnå både personlige såvel som erhvervsmæssige mål. 
professionel coaching hjælper dig med at se dig selv og identificere de styrker, som du indeholder og det potentiale du har for at blive den bedste version af dig selv. 
Vi giver dig redskaberne for at du kan tage hånd om de udfordringer som du har og forbedre dem til netop det du har behov for, her kan du gennem personlig udvikling omstrukturere måden du tænker og ser verden på og give dig en ny indsigt i hvordan du ser verdenen omkring dig og de muligheder, som livet kaster i mod dig.
Vores coachuddannelse tager udgangspunkt i Bob Proctor’s teorier og hans filosofi om hvordan man kan opnå sit potentiale og hvordan du personligt kan arbejde med dig selv inden for Life coaching. Bob Proctor giver dig med andre ord de redskaber, som du skal bruge for at kunne arbejde med at udvikle dig som menneske og som individ. 

En af måderne Bering Søgaard tager hånd om dig på er ved at anvende teorien loven om tiltrækning. Den tager udgangspunkt i hvordan dine tanker leder til hvordan du føler og hvordan du interagere ud fra hvad dine tanker og følelser fortæller dig. Ved at omstrukturere den måde du tænker på kommer det til at påvirke dine følelser og dermed også dine interaktioner . Her er Bering Søgaard mål at trække dine handlinger i en bedre retning, så du opnår de bedste resultater.
Ved Bering Søgaard gør vi op med den traditionelle måde selvrealisere sig selv. Nogle går henvender sig til psykolog for at styrke deres mentale træning eller at finde deres passion. Her giver Bering Sågaard dig med Life coach dig redskaberne til at du selv kan finde frem til disse resultater og dermed får dig til at skille dig ud, da der er ikke er to personer, der er ens og tænker på samme måde. 
Oplever du stress, at du har for meget i hænderne på samme tid? Er det ikke unormalt. Med et stressforløb kan du gøre op med de forstyrrende og stressende elementer i din hverdag og komme dem til livs og dermed fjerne alt det kaotiske, der i dit liv for at kunne fokusere på at finde din passion. Find din passion ved at fjerne alle de elementer, der holder dig tilbage for at opnå dine mål.
Det vigtigste i en personlig udvikling er at vide hvad din drøm er, hvad det er du ønsker at opnå med dit forløb. Derfor giver Bering Søgaard dig muligheden for at finde din passion i samarbejde med os, hvor Bering Søgaard arbejder med at få dig til at se de interesser og de forventninger du har med personlig udvikling. 

Med en professionel coaching hjælper vi dig med at få den livsstil, forretning eller den indkomst som du vil have. Bering Søgaard gør op med de traditionelle teorier om at hårdt arbejde betaler sig. Vi hjælper dig med at tænke simpelt, så du ikke bliver stresset på arbejdet eller fare vild i dit arbejdsliv og glemme hvad du ønsker med livet. 

1 tanke om “Start din personlige coaching i dag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *