3 alternative ferier

Skal du på en ferie, men vil du gerne prøve noget nyt og få nye rejseoplevelser? Eller leder du bare efter et billigere alternativ til de dyrere og dyrere charterferier, hvortil prisen presses op under skyen af verdenskriser?

Så læs med her, hvor du får 3 gode bud på en alternativ ferie.

Tag med toget

Måske kender du udtrykket backpacking? Princippet gør ud på, at man rejser med sin bagage på ryggen og drager afsted for at se en masse steder og dermed få en masse oplevelser. Der er intet nyt in denne rejseform, og den har været – og er stadig – populær i stor stil!

Hvad mange dog overser, er muligheden for at blive på det europæiske kontinent og backpack’e. For hvor mange rejser til eksotiske steder som Sydamerika eller Sydøstasien, så har Europa også mange lækre steder at byde på – og du kan komme let til dem alle med toget! Der findes nemlig en række gode interrailpass, som du kan få som app til din smarthphone. På den måde kan du nemt planlægge dine rejser eller hurtigt vælge en billet for en impulsiv tur. Det gør det let at udforske lande som Tyskland, Italien, Spanien og mange flere steder, hvor du kan se kultur, smage lækre kulinariske retter og få minder for livet.

Ombord på bussen

Bus igennem Europa? Ja, hvorfor ikke? Springer du ombord på en turistbus, kan du komme billigt og bekvemt ud i Europa. Bussen kører til alt fra Tyskland, Holland, Frankrig etc. – men også til spændende østlige destinationer som f.eks. den smukke by Prag.

Generelt set er der mange spændende ruter med langtursbusser, hvor også Kroatien, Bosnien, Ungarn og mange andre lande kan give fantastiske oplevelser i nye kulturelle omgivelser.

Afsted med afbudsrejsen

Charterferier ER blevet dyrere. Men det er ikke helt umuligt at finde en god en alligevel. I hvert fald ikke hvis du er indstillet på at rejse uden 100% at vide, hvor du skal indlogeres. Men bestiller du en afbudsrejse, kan du spare store summer, men samtidig komme ud på lækre luksusrejser. Der er destinationer til næsten alle lander – heriblandt mange til populære rejseområder som f.eks. Tyrkiet eller Grækenland.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *