3 typer sport du kan dyrke som studerende

Som studerende kan det være en rigtig god idé at starte til en sportsgren, hvis du har tid og overskud til det i dit skema. Det kan være en god måde at holde dig i form på, det er sjovt, og så er det et godt sted at møde nye venner.

 

Hvis du ikke er sikker på, hvilken sport du skal gå i gang med at dyrke, har vi her samlet et par ideer til dig.

 

Får du i skoletiden brug for en procent beregner, finder du den her.

Løb

En sportsgren der er nem at komme i gang med som studerende, og som ikke kræver de store udgifter for at begynde, er løb. Du kan enten vælge at løbe alene, når du har tid og lyst til det, eller du kan vælge at melde dig ind i en løbeklub, hvor du kan komme til at løbe sammen med en masse andre. Det kommer helt an på, hvilken type du er.

 

Der er mange, der er glade for at løbe i en løbeklub, men der er også mange, der bare gerne vil have noget musik i ørerne og så ellers løbe afsted alene.

Håndbold

Er du glad for holdsport, og vil du gerne møde en masse nye mennesker også, kan det være en god ide at overveje at starte til håndbold. Der er mange håndboldklubber landet over, så der er gode chancer for, at der også er en klub i nærheden af, hvor du bor eller går i skole.

 

Det er utrolig sjovt at spille håndbold, og har du bare en nogenlunde bold-koordination, skal du nok få det lært lynhurtigt. Der er hold på alle niveauer, så du kan sikkert også finde et hold for dig, der er ny til det, og som bare gerne vil spille det for hyggens skyld.

Fodbold

Sidst, men ikke mindst, er fodbold jo også en oplagt mulighed. Har du spillet fodbold før, eller har du en interesse i at prøve at spille fodbold, er det jo bare med at finde dig en klub i nærheden, hvor du kan prøve at komme til træning.

 

Det er en nem måde at få en masse nye kammerater, og der er tit gode chancer for at spille med, uanset hvilket niveau du så spiller på. Så find din kommende klub i dag og spørg dem, hvornår du kan komme med til næste træning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *