Basic T-shirts

Når du skal finde nyt tøj til det varmere sommervejr, er der mange muligheder. Er der noget, vi er vilde med at bruge penge på, er det tøj. Og tøj er noget af det, der har mindst holdbarhed målt på den tid, det er i brug.

Vi køber altså nyt tøj, som så bliver skiftet ud ganske hurtigt. Vi bliver hurtigt trætte af vores tøj, og vi oplever et øget behov for fornyelse ret hurtigt. Der er for mange også noget spændende ved at købe nyt tøj. Processen med at lede, udvælge og købe. Og så gå og vente på, at det ankommer med posten.

Hvidt er simpelt og godt

Med en ganske normal hvid t-shirt går du aldrig helt galt i byen. Det er det klassiske udtryk, og det smarte og praktiske ved den hvide farve er, at den passer til stort set alt. Den er god at have på, på en varm sommerdag, da den ikke bliver varm, hvis du opholder dig i flere timer i solen.

Hvide t-shirts passer til stort set alt andet tøj, og det komplementerer ligeledes de fleste farver. Derfor er det, lidt som en hvid skjorte, altid det sikre valg – især hvis du er i tvivl om, hvad du skal have på.

Sort er neutralt men spændende

En sort t-shirt er egentlig lige så enkel som en hvid t-shirt. Men en sort t-shirt betragtes dog alligevel mere som at søge et mere bestemt udtryk. Sort er en mørk farve, og denne vælger de fleste, hvis de skal have et mere stilet udtryk – fx til festlige anledninger.

Det er oplagt at vælge en sort t-shirt til sorte bukser. Her kan andre detaljer som fx hvide sko eller end lysere jakke fungere som den perfekte kontrast. Og kontraster er altid godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *