Bedre privatøkonomi som bilist

Er du også træt af fotovogne og fartbøder? Der er ikke noget mere irriterende end, at bruge penge på bøder. De penge kunne være brugt på så mange andre ting – sjovere ting. Er du alligevel en af de uheldige, der tit skal betale en dum bøde? Så har vi her 5 gode råd til dig.

5 ting der gør dig til en bedre bilist

  1. Tag hjemmefra i god tid, så du ikke bliver stresset over tiden imens du køre bil
  2. Hold øje med fartgrænserne og husk, at de også gælder ved overhalinger
  3. Hold tilbage og giv plads i trafikken
  4. Sæt altid din hastighed efter vejrforholdene
  5. Hold øje med trafikken og dine medtrafikanter

Det er en rigtig god idé at tage hjemmefra i god tid. Så at en smule kø eller andre små forsinkelser, ikke påvirker om du kommer for sent eller ej. Der er ikke noget værre, end en bilist der stresser helt vildt bag rattet og dermed kører aggressivt. Det kan i sidste ende betyde, at man skaber forvirring blandt andre bilister, hvilket i værste fald kan føre til uheld. Så sørg altid for at være i god nok tid til, at du ikke bliver stresset.

Husk også at holde øje med fartskiltene. Der kan være sat fotovogne op kort efter, at hastigheden er sat ned og der kan derfor risikere at få en bøde, hvis du ikke holder et vågent øje. Er du træt af, at holde øje med fotovogne kan du få et saphe tilbud. Så behøver du ikke længere bekymre dig om fotovogne. Den lille boks fortæller dig, hvis der er en længere fremme.

Husk reglen om at holde en billængde til bilen foran dig. Skulle uheldet være ude, er det din bremselængde, der betyder, om du når at bremse før eller efter du rammer bilen foran dig.

Vejrforholdene har stor betydning for, hvor hurtigt du bør køre. I kraftig regn eller tåge sker der lettere uheld, og du bør derfor være ekstra opmærksom. Vil du gerne undgå at holde i kø på grund af uheld, er et saphe tilbud måske noget for dig.

Har du en gammel bil, der er alt for dyr i vedligehold?

Nogle gange kan det være mere rentabelt, at købe en nyere bil end, at beholde den gamle bil. Nye biler kræver ikke lige så mange eller dyre, reparationer som gamle biler gør. Ofte er de også billigere i grøn afgift. Mange nye biler kører også længere på literen end gamle biler. Desværre er en ny bil, en dyr anskaffelse. Måske er du allerede i gang med at spare op til en ny bil?

Lån hurtigt penge online hvis du ikke har tid eller lyst til at vente længere på at opsparingen er stor nok. Der kan du få uforpligtende tilbud fra flere banker med kun en ansøgning. Derfor kan lån hurtigt penge online være en god mulighed for dig, hvis din gamle bil bare er blevet for dyr at vedligeholde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *