Derfor er firmajulegaven vigtig

Firmajulegaver er ikke bare en gave. Det er ikke bare endnu en udgift hen mod slutningen af året. Det er ikke bare penge ud ad vinduet. Firmajulegaven har i de sidste mange år fået stor betydning blandt medarbejderne, netop fordi den er meget mere end blot en gave. Det er måske ikke en nødvendighed, men det burde det faktisk være, fordi den giver den perfekte afslutning på året.

Firmajulegaven er som nævnt meget mere end blot en gave. Det er et skulderklap til alle medarbejdere – og også en god måde at vise alle, at du som chef tænker på dem og sætter pris på deres indsats hele året igennem. Du giver med andre ord dine ansatte den anerkendelse, at du godt ved, at virksomheden kun løber rundt og fungerer på grund af dine dygtige medarbejdere – og det er uden tvivl noget, medarbejderne sætter stor pris på. Det sikrer ikke kun en god afslutning på året, hvor alle tager glade på juleferie, men sikrer samtidig også at de lige yder det ekstra på vej ind i ferien, men samtidig også kommer tilbage med blod på tanden og klar til at yde en kæmpe indsats i det nye år. Som virksomhed er firmajulegaven altså en investering, der i den grad er pengene værd, fordi den skaber arbejdsglæde – og arbejdsglæde kan ses på bundlinjen.

Firmajulegaver er også igen i år vigtigere end nogensinde. Mange har arbejdet hjemmefra og skullet vænne sig til helt nye måder at arbejde på, så her er det endnu mere vigtigt at takke medarbejderne for den ekstra indsats, der har været i forbindelse med nye arbejdsopgaver, arbejdsmåder og hvad der ellers har fulgt med af ændringer i år. Det er især vigtigt, hvis medarbejderne har arbejdet en del hjemmefra og der derfor ikke har været samme kommunikationsniveau mellem medarbejderne og resten af virksomheden.

Firmajulegaven er altså bare den bedste måde at sende medarbejderne på velfortjent juleferie i højt humør og med blod på tanden til arbejdsopgaverne, der ligger og venter efter nytår.

1 tanke om “Derfor er firmajulegaven vigtig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *