Din lokale håndværker i Sorø

Mangler du en tømrer i Sorø?

Vi har tømrere i hele Sorø og omegn, og vi er også klar til at hjælpe dig. Hvad end du har brug for en tilbygning, renovering eller noget helt tredje, så kan du stole os.

Vi har stor erfaring indenfor stort set alt slags tømrerarbejde, hvor vi vægter kvalitet og din tilfredshed højt.

Står du overfor et nyt byggeprojekt i Sorø? Og mangler du en god håndværker? Så kan vi hjælpe dig!

Går du med en drøm om at få sat en ny kvist på dit hus, skal du bruge professionel hjælp. Det er her en SJ tømrerentreprise som din lokale tømrer i Sorø kommer ind i billedet, vi kan hjælpe dig med at få denne proces til at gå meget let.

Der er nemlig nogle krav der skal overholdes, når der skal sættes en ny kvist op. En kvist kan udvide dit boligareal, måske kun med nogle få kvadratmeter, men dette gør at du skal søge kommunen om tilladelse. Dette kan være en uoverskuelig proces hvis du ikke ved hvordan man gør, men her kan vi også rådgive dig.

Men hvorfor i det hele Taget få en Kvist på dit hus?

Det er der flere gode grunde til. Som nævnt får du mere plads, ja det kan godt være det kun er et par kvadratmeter, men langt hen ad vejen er det også en del på en overetage med skråvægge. Én godt udnyttet Kvist, kan gøre dit rum meget større end de få kvadratmeter man får. Dertil kommer der også en bonus, en kvist giver et super godt lysindfald. Og hvis der er noget der løfter en rum meget, er det et godt lysindfald. Det er super vigtigt når du skal vælge kvist til dit hus at du får valgt den rigtig stil. Det kan hurtig blive en torn i øjet, med en forkert stil på din kvist. Her kommer sådan noget som materiale og farvevalg på banen. Størrelsen på kvisten skal du selvfølgelig også overveje. Man kan have en tendens til at vælge den største man kan finde, dette kan dog gå ud over husets udseende og derfor bør man vælge en størrelse der giver huset balance.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *