En smykkeelskers guide – til hvordan man sammensætter ringe

Smykker har altid været en del af vores civilisation. De har været elsket og båret i år tusinder af både mænd og kvinder. Især kvinder har taget smykkerne til sig. Især ringe har og er et hit. Ringe er smukke, og har nogle gange en helt særlig betydning, for hende der bære den.

 

Nogle af os har ikke kun en eller to, nej vi har MANGE ringe! Men hvordan kan man bære flest muligt på en gang, uden at det ser for voldsomt og grimt ud? En stack af ringe som man kalder det, er utrolig populært. Man kan finde inspiration fra både pinterest, instagram og tiktok, men hvorfor ikke bygge din helt egen unikke.

 

Hvordan sætter man flere ringe sammen?

 

Når du bygger din egen samling af ringe, er det en god idé at etablere et farveskema. Har du en ring, du bærer hver dag, som en forlovelsesring eller et bryllupsbånd? Så husk at vælge nogle ringe der matcher, eller står i kontrast til dem, da vielses og forlovelsesringen naturligvis er det to vigtigste ringe.

 

Har du også en foretrukken metalfarve, såsom guld eller sølv eller måske rosa guld? Måske kan du godt lide at mikse og matche metaller? Har du en foretrukken farve eller type ædelsten? Hvilke andre farver vil komplimentere til de/den sten du har i din forlovelsesring? At have en grov idé om de farver, du vil have på fingrene, er et godt udgangspunkt når du skal sætte flere ringe sammen.

 

Det er en god ide at starte med tynde, enkle alliance ringe, der er beregnet til at man kan sætte flere ringe ved siden af hinanden, de er perfekte som en god base og passer til alle slags andre ringe.

 

Hvis du foretrækker en mere minimalistisk og enkel styling, så er dette måske også dit slutpunkt, for alle de ringe du har tænkt dig at sætte sammen. Er du til dette, bør du helt sikkert tage et kig på Abelstedts store udvalg af allianceringe og vielsesringe.

 

Den kreative måde at sammensætte ringe

 

Er du ikke bange for at være synlig og at folk lægger mærke til dine smykker, så vær ikke bange for at sammensætte en masse ringe. Tynde, smalle, tykke eller tynde – det er lige meget så længe du føler dig tilpas i det, og selv godt kan lide det. Vær ikke bange for, at tage en bred ring på, og så to smalle omkring den brede ring, for at få noget lige vægt. Man kan også sætte to brede ringe ved siden af hinanden, det kæver dog at du helst ikke bære mere end to ringe, da det ellers vil se for voldsomt og rodet ud. Vær ikke bange for at mikse guld og sølv, da det kan give noget kontrast og charme på en grå vinterdag.

 

Man bør heller ikke være bange for, at sætte flere ringe sammen der har en krone af diamanter. Mange kendte sætter tit flere store diamantringe sammen, da det giver et utroligt elegant og dyrt look.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *