Fedt slips til dit outfit 

Fedt slips til dit outfit 

Skal du af sted til gilde og vil skille dig ud fra mængden? Så kan svaret for dig være et slips. hos os tilbyder et kæmpe sortiment af adskillge differentierende afstøbninger af slips hos os finder man brede slips, som en spasmager vil ønske eller smalleslips til en som vil se professionel ud hvis du skal ind til møde. Her kan man endvidere afslutte dit look med en slipsenål, som smart og elegant organisere ens slips og gør at ens styling er lige i øjet.  

Skal du til julefrokost med familien? 

En af de klassiske steder man bruger slips er når man mødes om den traditionelle julemad sammen med vennerne til jule tam tam, der har BalderClothes den perfekte løsning til dig som vil have med et alternativt juleslips. Her har vi et enormt sortiment af slips der går lige ind til julefrokosten. Her har vi slips med coole mønster.  

Elsker du at gøre dig lækker? 

Om man er underviser, direktør eller noget helt 3. så kan slipsenålen være dit fortrukne valg for at få dit outfit til at hænge sammen. Slipsenålen er til dig som virkelig vil gøre noget mere ud af ens outfit. Her vil det være smart at farvekombinere slipsenålen med dine andre accessories, så hvis du har et guld ur, så tag en guldslipsenål, så dit outfit er velovervejet og at ens viden på tøj er til at se og vilimponere dine venner 

Mangler du rådgivning? 

Hos os ser du et vældigt produktkatalog af slips i utallige modeller. Her kan vi vejlede en til hvilket slips, der passer sammen med hvilke bukser. Så du får en second opinion eller en hjælp om hvad som vil passe smart sammen. Vi har igennem en længere tid arbejdet med slips og ved derfor hvad, der er værd at vide og hvad man skal tænke over, når man skal vælge et slips.  

Det gode valg 

BalderClothes går op i kvalitet og man vil se at de fleste af vores slips er lavet af silke, så det er nemt for en at binde. Her finder du samtidig at BalderClothes slipsenåle er i elegante og stilrent design. Så du er sikker på at slipset ikke kommer til at være irriterende for en eller være for meget. Med en slipsenål får du en simpel accessorie, som er nem for en at anvende. BalderClothes sortiment af slipsenåle er i guld og sølv, så den sikkert er til at se på slipset, så man kan identificere den ekstra detalje du har tilføjet til sit look.  

Den praktiske løsning 

Man bør ikke udelukkende vælge en slipsenål for at sammensætte looket, en slipsenål vil hjælpe dig, når de første par snaps er kommet indenbords. Slipsenålen assistere dig nemlig også med at organisere slipset, så den ikke skrider ud til den ene side og dermed får ens slips skævt. 

talrige farver 

Er man den festlige type, som elsker farver i din påklædning og har ledt efter hjemmeside, hvor man kan købe slips i mange forskellige farver? Så bør man ikke lede længere, vi har slips i tonsvis farver og sammensætninger. Både med polkaprikker og med helt nomalt slips med en farve der er gennemgående i slipset. Vil du have noget helt specielt eller specifikt? Hvis man har etønske til hvordan ens slips skal se ud eller man har et motiv i hovedet med et speciel mønster eller farvekombination. Kan du forhøre det ønskede slips ved BalderClothes og BalderClothes vil gøre alt for at få det hjem til en! 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *