Hold din hjemmeside opdateret for at ranke højere

Når du har fået styr på din hjemmeside, er der en masse ting, du løbende også skal holde øje med, for at holde den så opdateret som overhovedet muligt – især hvis du har en hjemmeside, hvor det er vigtigt, at du ranker højt i søgeresultaterne. Her er det nemlig afgørende, at din hjemmeside er opdateret og følger med tiden, for ellers vil den ikke bliver anbefalet til andre. Der er heldigvis en række ting, du kan gøre, for at påvirke dine placeringer positivt. Læs mere om dem herunder.

Skriv lange tekster

Det er vigtigt, at du altid skriver lange tekster. Små og korte tekster bliver betragtet som en hurtig og overfladisk måde at lægge indhold ud på din hjemmeside. Det har ikke ret meget værdi, og det bliver nærmere mistænksomt på en måde, så det netop for antydningen af upersonlige og upræcise tekster, hvis eneste hensigt er at holde en hjemmeside opdateret på den absolut mindst krævende måde. Det er vigtigt, at du prioriterer dine tekster.

Skriv tekster med brugbare informationer

Og apropos tekster, så er det vigtigt, at dine lange tekster indeholder korrekt og troværdig information. Det betyder altså, at du gerne skal linke til troværdige kilder. Her bliver dine tekster nemlig vurderet på, om de er brugbare for dine besøgende – for det skal de være. Og hvis en tekst, på trods af at den er lang, ikke er skrevet ud fra brugbar information, kan dette også have betydning for, om teksten bliver fanget og anbefalet til andre, eller om den falder langt ned i søgeresultaterne. Grundlæggende er der altså ikke noget, der hedder korte eller hurtige tekster. De skal være velbegrundede og super brugbare for alle andre end dig selv. Og det kan kræve tid og energi at få sat sammen – hvilket så også betaler sig i det lange løb.

Forkort lange og besværlige links

Links er også noget, der kan have antydningen af noget utroværdigt og mistænksomt. Du kender sikkert godt selv til meget lange links, med alverdens mærkelige tegn, tal og tilfældige bogstaver. Det kan virke underligt at skulle trykke på sådan et link. Her er der heldigvis et godt råd. Du kan klikke ind på https://llk.dk for at forkerte et hvilket som helst link. Det er altså en smart funktion, der gør det langt og underligt link enormt kort, så det virker mere troværdigt og tillokkende at klikke på – og det er jo netop det, der er hensigten.

Hold dine billeder optimeret uden at miste kvalitet

Dine billeder på din hjemmeside skal altid været opdateret og optimeret. Faktisk er billeder noget af det, der kan have stor betydning for, hvor godt din hjemmeside bliver vurderet. Hvis der er en masse store billeder, der fylder meget, kan du risikere, at din hjemmeside bliver direkte straffet. Derfor skal du altid sørge for, at dine billeder fylder mindst muligt. Dette kan du heldigvis sagtens gøre, uden at gå på kompromis af kvaliteten af dine billeder. Billeder er typisk også noget, man tilføjer nye af på en hjemmeside løbende, så det kan hurtigt ende med at flyde over med en masse billeder, der har negativ indvirkning på din hjemmeside.

9 tanker om “Hold din hjemmeside opdateret for at ranke højere

 1. sporttovar_nlSn Svar

  физической активности в интернет-магазине
  Качественные для занятий фитнесом по доступным ценам в нашем магазине
  Надежность и комфорт в каждой детали спорттоваров в нашем ассортименте
  Инвентарь для спорта для начинающих и профессиональных спортсменов в нашем магазине
  Некачественный инвентарь может стать проблемой во время тренировок – выбирайте качественные аксессуары в нашем магазине
  Инвентарь для занятий спортом только от ведущих производителей с гарантией качества
  Сделайте свою тренировку более эффективной с помощью спорттоваров из нашего магазина
  Большой выбор для самых популярных видов спорта в нашем магазине
  Отличное качество аксессуаров по доступным ценам в нашем интернет-магазине
  Простой поиск и инвентаря в нашем магазине
  Акции и скидки на инвентарь для занятий спортом только у нас
  Прокачайте свои спортивные качества с помощью спорттоваров из нашего магазина
  Большой выбор товаров для любого вида физической активности в нашем магазине
  Качественный инвентарь для тренировок спортом для мужчин в нашем магазине
  Новинки уже ждут вас в нашем магазине
  Поддерживайте форму в любых условиях с помощью инвентаря из нашего магазина
  Выгодные условия покупки на спорттовары в нашем интернет-магазине – проверьте сами!
  инвентаря для любого вида спорта по доступным ценам – только в нашем магазине
  Спорттовары для профессиональных спортсменов и начинающих в нашем магазине
  магазин спорттоваров https://sportivnyj-magazin.vn.ua/.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *