Hvordan planlægger du et babyshower?

Hvordan planlægger du et babyshower?

Planlægning af et babyshower kan være meget arbejde, men det er også meget sjovt! Hvis du har fået som opgave til at planlægge et babyshower for din veninde, så skal du sørge for at planlægge hele processen nøje. Hvis det er din første gang, du skal planlægge noget, der kræver lidt mere struktur og kommunikation, så kan du læse med i denne guide. Her får du nogle tips til at gøre processen lidt nemmere. 

 

Vælg en dato og et tidspunkt

Du skal først og fremmest finde en dato og tidspunkt, som fungerer for den gravide. Hun skal helst ikke vide det på forhånd, da mange nyder at overraske veninden på selve dagen. Derfor kan du være i dialog med faderen, om hvornår du skal planlægge at holde festen. Du kan eventuelt koordinere med ham, så han sørger for, at den gravide ikke laver planer og derfor er hjemme, når I vil overraske hende. Udvælg eventuel nogle datoer og forhør med de andre gæster, om de kan disse dage. Så ved du om alle gæsterne kan deltage eller ej. 

 

Invitér dine gæster

Når du endelig har fået styr på dato og tidspunkt, så skal du i gang med at invitere gæsterne. Det kan godt være en sværere beslutning, hvem der skal være med eller ej. Nogle gravide vil foretrække, at deres mødre skal være til stede, mens andre gerne vil have, at det er en dag kun for veninderne. Sørg for at invitere dem i god tid, så de har mulighed for at planlægge deres kalender efter dagen, du vil afholde festen. 

Beslut dig for et tema

Der er mange, der typisk pynter op alt efter hvad kønnet på barnet er. Nogle bruger også et dyretema eller cirkustema, når de skal i gang med at finde noget sødt babyshower pynt. Der er en masse at vælge imellem, og derfor har du god mulighed for at finde noget til en overkommelig pris. Du skal måske ud at finde balloner, bannere eller finde bordkort til bordet. Du kan drage inspiration online, hvis du skal have idéer til, hvordan du kan pynte bordet. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *