Mangler dine negle noget forkælelse?

Nogle gange skal man forkæles. Nogle tager på ferie for at slappe af på en hvid strand og blive brun. Andre tager på eventyr og klatrer op ad bjerge. Så er der nogle tager tager på spa, massage, ansigtsbehandlinger og argurkevand. Men tit har man ikke tid til sådan noget, man har jo arbejde og et liv fuld af ansvarligheder. Så husk at forkæle ens negle, de bliver tit glemt, men de kan nemt og hurtigt blive forkælet. Så næste gang man trænger til noget forkælelse så overvej indigo produkter.

Hold dig på mode

Når det kommer til forkælelse så skal man huske at være på mode i mens. Indigo Syddanmark er altid på mode, med de nyeste neglelak farver. Indigo produkter er jo en trendsætter i modeverden, så man kan altid føle sig modebevidst med indigo produkter. Modebevidsthed er en del af mange folks hverdage – det kan være en stor byrde at bære rundt på. Så det er dejligt at kunne læne sig op af et kendt modebevidst mærke som Indigo. Men husk at modebevægelsen er dynamisk, så det er stadig vigtigt at følge med på moden, hvis man vil være modebevidst hele tiden.

Hold dig til mærkevarer

Når det omhandler produkter som læbestift, øjenskygge, pudder, neglelak og andre produkter, der har nærkontakt med huden, så er det vigtigt, at man holder sig til mærkevarer. Når man køber skønhedsprodukter fra mærkevarer, så er man ikke kun sikker på, at man køber kvalitetsprodukter. Men man er også sikker på, at de produkter, man køber, er sikre at bruge. Med indigo produkter kan man altid være sikker på både kvaliteten, og at produkterne er sikre at bruge på ens hud. Derfor er det vigtigt, at man holder sig til kendte mærkevarer, da man ellers ikke ved, hvordan disse produkter lavet. Eller om regulationer blev overholdt da disse produkter blev lavet.

Vedligeholdelse

Når man bruger neglelak og andre negleprodukter, er det vigtigt at vedligeholde sine negle. Vedligeholdelse er vigtigt for både udseendet af ens negle og ens negles helbred. For at undgå rå kanter og ufuldstændige negle burde man genlakere sine negle jævnligt. Men man burde ikke bruge neglelak alt for ofte, da det kan skade ens negle. Husk at bruge negleolie og at give ens negle en pause en gang imellem fra neglelak. Indigo produkter kan være drøje og langtidsholdbare, så man ikke behøver at vedligeholde ens negle så ofte.

Til de specielle tider

Hvis man ikke er typen, der kan lide at gå med neglelak i hverdagene, så burde man måske gemme det til de mere specielle tider. For eksempel til bryllup, dimission eller et finere arrangement, kunne det være rart at tage noget neglelak på. Indigo har produkter der passer til alle. Om man så har en ny farve neglelak på hver dag, eller hvis man kun har den ene flere år gammel flaske bag i skabet. Så overvej hvordan man selv vil gå med neglelak, og få fat i nogle indigo produkter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *