Mangler man Apple AirPods? 

Mangler man Apple AirPods? 

Hos os kan man finde et gigantisk udvalg af Apple AirPods, blackpods dk er specialister inden for Blackpods, og ved hermed hvad der er essentielt, hvis du skal have nye Bluetooth headset. Noget af det essentielle man bør overveje er spilletiden, altså hvor meget tid du kan bruge på din yndlingslydbog eller sit yndlings sang. Er man ude at gå en kort tur og vil høre lydbog på hele tiden er det vigtigt, at den kan benyttes i samme tid, som en forventer at være ude i naturen for at gå.  

Genopladeligt etui 

De fleste moderne Apple AirPods er med et etui, som er en bitte boks, som man kan lægge sine Apple AirPods i. Her hjælper etuiet dig med at holde styr på dine Apple AirPods i og derved sikrer, at du ikke mister den ene af dine pods. Etuiene i dag samtidig anvendes som powerbank, så mens man ej hører til musik, så oplader etuiet sine Apple AirPods og du vil kunne opleve en forlænget over all høretid, det er hvad vi vil kalde for intelligent. 

Til hverdagsbrug 

Bluetooth pods er en stor del af dagligdagen, da man tit benytter disse i sin dagligdag. Her tager man Bluetooth høretelefoner frem hvis man skal vente på noget eller sidder i tog trafik. Derfor er det vigtigt at du har ladet Bluetooth pods op, så man ej behøver se ud i luften og ikke kan høre musik.  

Er man en bevægelig type? 

Er man nede for at træne og tit oplever at der er et kabel i vejen, der forhindrer dig i for at man kan udføre din træning rigtigt, så er Bluetooth pods den rigtige løsning til en, da de ikke har ledning og herved garanterer dig at der ikke er noget, som irriterer en, så man kan fokusere på det, som er vigtigt.  
Det er ej kun i sportens verden, at Bluetooth høretelefoner er dejlige, da de snildt kan bruges i hjemmet, hvis man vasker tøj fordi du kan bruge sin tid effektivt eller bare få det fedeste ud af en træls opgave, som man skal udføre derhjemme og som man bare helst vil være fri for.  

Kan anvendes ved jobbet 

Apple AirPods kan anvendes, hvis du er på jobbet og skal føre opkald, da adskillige trådløst headset i dag er med mic, så man er foruden for at skulle holde telefonen oppe ved hovedet. Så kan du nemlig anvende begge hænder samtidig og kan hurtige klare en opgaver  

Slip for besvær 

Bluetooth høretelefoner er uden ledning og herved slipper du det trælse ledningspinat, som man nemt kan få med headsets, der har ledninger, som hurtigt kan blive viklet sammen og herved tager dig tid at vikle ud for blot at skulle høre til sange. Med Apple AirPods slipper du alt det besvær, som kan komme ved høretelefoner der kommer med ledning for eksempel, så kan ledningen i høretelefonerne bides over og dermed gøre dit headset ubrugeligt. Det kan du let slippe for med Bluetooth pods 

Hos os ser du sit næste Apple AirPods.