Sådan begynder du at løbe fra bunden

Løb er en fantastisk måde at komme i form på, og det er noget, du kan gøre næsten hvor som helst. Det eneste, du har brug for, er et par gode løbesko og noget plads at løbe på. Og hvis du ikke har lyst til at løbe udenfor, kan du altid bruge et løbebånd i fitnesscentret.

 

Den bedste måde at komme i gang med at løbe på er ved gradvist at tilføje distance og tid til dine løbeture. Start med at løbe i bare fem eller ti minutter ad gangen, og tilføj et par minutter hver uge, indtil du er oppe på 30 eller 40 minutter. Når du er fortrolig med det, kan du begynde at øge din hastighed. Men pas på, at du ikke presser dig selv for hårdt for tidligt, ellers kan du ende med at blive skadet.

 

Hvis du ønsker at løbe et maraton en dag, skal du træne i flere måneder forinden. Den bedste måde at træne på er ved gradvist at tilføje distance og tid til dine lange løb. Start med at løbe bare en halv time ad gangen, og tilføj femten eller tredive minutter hver uge, indtil du når længden af maratonløbsbanen. Begynd derefter at øge din hastighed lidt efter lidt, indtil du kan løbe hele løbet uden at stoppe.

 

Du behøver selvfølgelig ikke løbe et maraton for at nyde godt af fordelene ved at løbe. Bare det at løbe et par gange om ugen kan forbedre din kondition og hjælpe dig med at føre en sundere livsstil. Så hvad venter du på? Begynd at løbe i dag!

5 fordele ved at løbe hver dag

 

1. Løb kan hjælpe dig med at tabe dig.

 

Hvis du forsøger at tabe dig, er løb en god måde at gøre det på. Bare ved at løbe i 30 minutter om dagen kan du forbrænde hundredvis af kalorier. Og hvis du bliver ved, vil du se, at kiloene begynder at falde af.

 

2. Løb kan forbedre dit mentale helbred.

 

Løb kan være en god måde at lindre stress og forbedre dit humør på. Det er også blevet vist, at det hjælper folk med depression og angstlidelser. Så hvis du har det dårligt, så løb en tur, og se, hvor meget bedre du har det bagefter.

 

3. Løb kan forlænge din levetid.

 

Undersøgelser har vist, at regelmæssige løbere har tendens til at leve længere end dem, der ikke løber . Så løb vil ikke kun gøre dig sundere og gladere, det kan også hjælpe dig med at leve længere.

 

4. Løb kan hjælpe dig med at komme i form.

 

Hvis du ønsker at komme i form, er der ingen bedre måde at gøre det på end ved at løbe. Løb er en fantastisk måde at øge din aerobe kondition og opbygge stærke muskler på. Og jo mere du løber, jo bedre bliver din kondition.

 

5. Løb er nemt og billigt.

 

Det eneste, du behøver for at komme i gang med at løbe, er et par gode sko og noget åbent område. Du behøver ikke at melde dig ind i et fitnesscenter eller købe noget dyrt udstyr. Og når du først er begyndt, vil du opdage, at det er en af de letteste motionsformer at holde fast i.

 

Skal du have en ny t-shirt, du kan hoppe i, når du er færdig med at løbe, så spar penge med en Teeshoppen rabatkode nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *