Sådan får du din hjemmeside synlig på google

Når vi søger, så bliver vi stort set kun google. Derfor er det en rigtig god mulighed for at få mange besøgende, (og mere salg) hvis man ligger blandt de øverste på google. Det er en hård konkurrence, for alle kæmper om pladsen. Dog er der nogle bestemte retningslinger, som man har fundet ud af, at google foretrækker frem for andre. Så ved at følge de retningslinjer, kan man gøre sit, for at få bedre placeringer på google.

Hvordan bliver man nr 1?

Det er et meget godt spørgsmål, som mange gerne vil have svar på. Der er desværre ikke en bestemt facitliste, som man skal gå igenne, og Wupti, så ligger man nummer et. Man kan skrive de mest fantastiske tekster, have den flotteste hjemmeside, men det er ikke altid nok. Det er nemlig uforudsigeligt, hvordan man skal komme til tops med sin hjemmeside. Men det man kan gøre, som det bedste for at sikre sig, at sin hjemmeside kører optimalt, så kan man hyre sig nogle seo specialister, som ved præcis hvad der skal til.

Få en gratis analyse

Når man tager kontakt til en specialist inden for SEO, så er man allerede på rette vej. For hos SEOHAJ kan man få arbejdet en seo-analyse helt gratis. Her gennemgås din hjemmeside efter nogle bestemte retningslinjer, og resultatet udarbejdes herefter og gives videre til dig, som hjemmesideejer. Her vil du kunne se de steder, som du bør optimere, for at få bedre placeringer i google. Det kan være, at din hjemmeside er langsom, fordi du anvender for store billeder, det kan være nogle tabeller, som kræver meget af hjemmesidens ressourcer, som gør, at den er langsom. Der er mange tekniske ting, som kræver stor viden på området, som man kan betale en seo specialist for at udbedre.

1 tanke om “Sådan får du din hjemmeside synlig på google

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *