Sådan finder du de rette briller

Er tiden kommet til at du skal gå med briller? Det kan være en kæmpe omvæltning – ikke kun fordi man lige pludselig får det syn, man måske slet ikke vidste, man kunne få, men også fordi at man nu har et helt nyt accessorie, som man skal bruge hele tiden. Det kan derfor være svært at vælge, hvilke briller, der passer bedst til én. Vi har derfor her samlet 3 tips til, hvordan du finder de helt rette briller.

Vælg briller ud fra din ansigtsform

Du har sikkert prøvet det. Du ser nogle briller på Instagram, men når du selv prøver dem på, så ser de bare ikke så godt ud. Det er fordi at vi alle sammen har forskellige ansigtsformer, og det er desværre ikke alle briller, der passer til alle ansigtsformer. Det er derfor i første omgang en god idé for dig at finde ud af, hvilken ansigtsform, du har, så du kan vælge et brillestel, der understøtter dine bedste træk. Der findes mange artikler på nettet om lige netop dette, så det er ikke svært at finde frem til, hvilke briller du bør gå efter, men du kan selvfølgelig også altid få hjælp til valg af briller i en brillebutik.

Dine briller understreger din stil

Netop fordi at briller er noget, du generelt set har på hele tiden, er det meget vigtigt, at brillerne passer til din stil på samme måde som f.eks. sko, tasker og smykker. Briller er nemlig med til at fuldende dit outfit, og derfor skal de selvfølgelig passe ind. Det går derfor ikke, at du vælger nogle kedelige, sorte briller, hvis din stil er farverig og sprællende – eller omvendt. Hvis din stil generelt er mere afdæmpet, bør du derfor gå efter nogle stilrene briller i de klassiske farver, hvorimod du godt kan være lidt mere modig, både i forhold til form og farve, hvis du generelt har en mere sprællende stil med masser af farver.

Prøv brillerne på inden du beslutter dig

Det er en stor beslutning at vælge briller, og det er derfor ikke noget, du kan gøre gennem en computerskærm. Som tidligere nævnt er det ikke alle briller, der passer til alle, så det er simpelthen ikke en mulighed at vælge et par briller uden at prøve dem på først. Du bør derfor altid tage forbi en brillebutik og prøver lidt forskellige stel på, gerne ad flere omgange, så du er helt sikker på, at brillerne passer til dit ansigt og din personlige stil.

Hvis du leder efter en brillebutik med et lækkert udvalg af kvalitets- og designerbriller, så anbefaler vi Blikfang Optik. De har et af de største udvalg af briller i Fredericia, heriblandt udelukkende nøje udvalgte brands af højeste kvalitet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *