Sådan kan en tømrer hjælpe dig med at minimere din varmeregning

Det er ikke kun i sommerhalvåret, at en tømrer kan være behjælpelig med at gøre din bolig mere energi- og varmeeffektiv. Der er flere ting, en tømrer kan gøre for at sikre, at din bolig holder bedre på varmen, og at din varmeregning bliver mindre. En tømrer kan for eksempel:

  • Isolering af loft, vægge og gulve
  • Udskiftning af gamle vinduer og døre
  • Montering af energiruder
  • Tætning af utætte vinduer og døre
  • opsætning af varmepumper

Alle disse ting kan have en positiv effekt på din varmeregning, og det er derfor en god idé at få en tømrer til at kigge på din bolig, hvis du gerne vil Minimer din varmeregning i Brønderslev.

Hvad skal du overveje inden du kontakter en tømrer?

Der er flere ting, du bør overveje, inden du kontakter en tømrer. Først og fremmest skal du tage stilling til, hvor du vil have hjælp. Vil du have hjælp til at tætne utætte vinduer og døre, og vil du have en tømrer til at isolere din bolig, så er det vigtigt, at du er klar over, hvor, der skal hjælpes. Du skal også være klar over, hvor stor en hjælp, du har brug for. Har du brug for hjælp til at tætne utætte vinduer og døre, eller har du behov for, at hele din bolig bliver efterisoleret? Dette er også afgørende for, hvor mange penge du kommer til at betale i slutningen.

Hvad kan du selv gøre og hvad skal du have hjælp til?

Det er ikke alle ting, du skal have hjælp til. Der er nogle ting, du selv kan gøre, og det er helt klart noget, du skal gøre, hvis du gerne vil minimere din varmeregning. Det første du skal sørge for, er at få tjekket dit varmeanlæg. Der kan nemlig være nogle ting, der er gået i stykker, og som derfor ikke virker, som de skal. Dette medfører, at dit varmeanlæg bruger meget mere energi, end hvis det virkede optimalt, og det vil derfor være en god idé at få det tjekket. Det andet du skal gøre, er at tjekke om, der kommer udefrakommende kulde ind i din bolig fra utætte vinduer og døre. Dette kan du gøre ved at se hvor der ligger kold luft, og så skal du kigge på, hvor den kommer fra. Det sidste du skal gøre er at sørge for at dække godt til med ekstra tæpper og lignende, samt at opstille en varmepumpe, når dit varmeanlæg ikke er tændt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *