Safari i norden

I denne tid, hvor restriktioner fylder meget i vores hverdag, må man begynde at tænke anderledes i forhold til ferier. Normalt tager man på ferier til udlandet, og mange søger mod de varmere himmelstrøg. Det kan vi desværre ikke for tiden, men det skal ikke betyde, at ferien er tabt. Der findes mange former for ferier og oplevelser, som man kan finde i Danmark eller resten af norden. F.eks. findes der mange former for safari i norden, hvor du kan få nogle nye og anderledes oplevelser.

Naturoplevelser i norden

De fleste af os tænker på Afrika og savannen, når man hører ordet safari. De fleste ved slet ikke, at safarioplevelsen er langt mere tilgængelig. I Danmark og resten af norden kan du nyde den samme type oplevelse, men langt tættere på og til en lavere pris. Faktisk kan man nogle steder få nogle fantastiske oplevelser og vilde syn helt gratis. Det kræver bare, at man kan finde de rigtige mennesker og samler en masse tålmodighed. Derudover kan det blandes med f.eks. en byferie eller skiferie. Der findes både spændende safarier i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Polen, Færøerne og Island.

Hvad kan man se?

I Danmark finder du hverken løver, elefanter, næsehorn, leoparder eller bøfler i det fri. Til gengæld kan man finde både stort og småt imponerende vildt. F.eks. findes der de store elge, der er et fantastisk syn, og de store hvaler, der kan føre til nogle gennemblødte overraskelser, hvis man kommer for tæt på. Hvis du f.eks. har lyst til at tage en tur til vores svenske naboer, kan du være heldig både at se bjørne eller elge. Hvis du hellere vil lidt sydpå, kan du finde bisonokser. Bliver du helst i Danmark, kan du tage på krondyrssafari eller sælsafari. Island er meget kendt for deres hvalsafarier. Uanset hvilket land du ender med at besøge, kan du helt sikkert finde nogle nationalparker. Her kan man ofte få guidede ture, og det er helt sikkert besøget værd

1 tanke om “Safari i norden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *