Start dit Berlin-eventyr – Skolerejse til Berlin

Vi har det bedste fra begge verdener

Som en uafhængig rejsearrangør er vi ikke begrænset af de produkter eller tjenester, der tilbydes af store navne rejsearrangører. Vi giver vores kunder skræddersyede pakker, der passer til deres behov; fra private guidede ture til skræddersyede rejseplaner.

Vi vil gøre din drøm til virkelighed

Uanset hvilket budget du arbejder inden for, finder vi en måde, hvorpå du kan besøge Berlin. Uanset om det er som en del af en skolerejse eller på fritiden – vores team er altid klar til at hjælpe dig med at booke din perfekte ferie.

Rejsepartnere

Vores netværk af partnere sikrer, at uanset hvor du er på vej hen, vil Akini Rejser have dig dækket – uanset om det er transport, indkvartering eller aktiviteter, der interesserer dig. Alt dette til priser, der er overkommelige for ethvert budget.

Det er kontrasternes by

Byen har det gamle, det nye, det grimme og det smukke. Fra de travle gader i Kreuzberg og Mitte til kvarterer som Prenzlauer Berg med sine farverige caféer, små butikker og fællesområder – Berlin er kontrasternes by.

Fortid og nutid er altid i dialog her, hvorfor et besøg i Berlin vil give dig en følelse af, at du har set en masse historie. Hvis det er kultur, du er ude efter, har byen masser af museer til at holde din interesse vækket. Du finder god mad i hvert kvarter og nok parker og floder til at det føles som om du er på eventyr hele tiden.

Berlin er en kosmopolitisk hovedstad med en summende restaurantkultur, der ser kokke komme ind fra alle hjørner for at udøve deres fag. Der er også fantastiske museer og gallerier – fra samlinger af moderne kunst i verdensklasse på Dahlem-museerne til kraftfulde udstillinger om tysk historie på Terrorens topografi på Pariser Platz.

Og det er bare at skrabe i overfladen

Du vil finde det svært at tro, at denne blanding af gammelt og nyt, godt og dårligt kun udgør en lille del af, hvad Berlin har at byde på. Det er på tide, at du får smag for dig selv – du bliver ikke skuffet.

Besøg Akini Rejser i dag og hør mere om hvordan vi kan sende jer afsted på skolerejse til Berlin.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *