Super seje ting til de som løbetræner

Løbetræner du, eller kender du en som gør? Så kan du få glæde af denne artikel, hvor vi vil se nærmere på en række seje ting, som kan bruges til de som løbetræner. Du kan enten bruge til dig selv, hvis du kan lige at løbe, eller give dem i gave til en som løbetræner. De 3 super seje ting til de som løbetræner vi vil se nærmere på, er smartwatch, mobilholder til armen samt LED pandelampe.

 

Smartwatch til de som løber

Alle som elsker at løbe, eller dyrke sport generelt, vil elske at eje et smartwatch. De fleste smartwatch kan naturligvis ikke kun vise de hvad klokken er. De kan både tælle skridt, måle din puls, tage tid og mange, mange andre smarte funktioner. Der findes i dag rigtig mange smartwatch, og i mange forskellige prisklasser. Selv til de som har et lavt budget at købe seje ting til løb for, kan sagtes find et fint smartwatch til omkring 500 kr.

 

Mobilholder til armen

De fleste af os kan ikke undvære vores telefon – heller ikke på en times løbetur. Ikke kun det at vi er tilgængelig med opkald og beskeder, men også til at lytte til musik, lydbøger, podcasts eller hvad du ellers er til. At lytte til noget vi godt kan lide mens vi løber, gør løbeturen endnu bedre, og nogle gange også lettere. Derfor er en mobilholder til armen et absolut must for alle som løbetræner, og uden tvivl en super sej ting.

 

LED pandelampe

Hvis du er en af dem som godt kan lide at løbe en tur sent om aftenen eller tidligt om morgenen, så kan det være en fordel for dig at anskaffe dit en LED pandelampe. Særligt hvis du løbet et mørkt sted uden lygtepæle, som f.eks. i en skov, på en markvej eller lign. En LED pandelampe er en game changer for dig som løber i mørket – prøv den, du vil ikke fortryde det.

1 tanke om “Super seje ting til de som løbetræner

  1. Binance Svar

    I don’t think the title of your article matches the content lol. Just kidding, mainly because I had some doubts after reading the article.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *